FPS sorunu

sp3s1al

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 940 Mx ekran kartına sahip cihazim mevcut uzun zamandır CS go oynuyorum ve son 1 haftadır oyunda iken FPS bir anda 10-20 lere düşüyor normalde 120 FPS e kadar çıkıyor bu yüzden sabitlemek zorunda kaldım 60 FPS e işlemci değerleri yardımcı programlar ile bakıyorum 70-80 ping üzerinde işlemci %70 ısınıyor düşük FPS e alınca fazla isinmiyor işlemci
Bu sorunu yaşayan yada konu hakkında yardımcı olacak birileri var diye umuyorum

bağlantı kablolarını kontrol edin hocam yada arka planda birşey ekran kartını meşgul ediyor benim tavsiyem formatlamanız

bağlantı kablolarını kontrol edin hocam yada arka planda birşey ekran kartını meşgul ediyor benim tavsiyem formatlamanız

ekran kartı ayarlarına girince arka planda ekran kartını kullanan uygulamaları bulabilirmiyim

---------- Spam Engelliyici 16:27 ---------- Önceki Mesaj 16:26 ----------

70-80 fps de işlemcinin 70 Derece Sıcaklığa çıkması nedeni ne acaba

oyunu silip tekrar yüklemen farkettirebilir. güncelleme yaparken eski dosyalardan dolayı ya da başka nedenlerden dolayı fps bir güncellemede değişebiliyor. ya da en güzeli format. ayarların sabit kalıyor zaten.

oyunu silip tekrar yüklemen farkettirebilir. güncelleme yaparken eski dosyalardan dolayı ya da başka nedenlerden dolayı fps bir güncellemede değişebiliyor. ya da en güzeli format. ayarların sabit kalıyor zaten.

1 hafta olmadı servisten geldi format atışmış tüm güncellemeler yapılmış

70 derece laptop için sıcak sayılmaz ki çok normal 70 derece olması. Yüksek fps almaya çalışırsan ekran kartının yanında işlemcin de zorlanacaktır bu da gayet normal. Sorun ne tam olarak ? :)

70 derece laptop için sıcak sayılmaz ki çok normal 70 derece olması. Yüksek fps almaya çalışırsan ekran kartının yanında işlemcin de zorlanacaktır bu da gayet normal. Sorun ne tam olarak ? :)

daha önce olmadığı kadar kasmaya başladı oyun önceleri fps sınırlama yapmamıştım şimdi sınırlama yaptım oyunda donmalar olmuyor ama bu sefer de fps çok düştü

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri