Fransa-Amerika Bedava VDS

enesen4

Kayıtlı Üye
Fransa Veya Amerika Lokasyon alabiliyorsunuz. 2 hafta once lab modunu kapattılar sanırım. su an için 1 hafta veriyor. Screenshot by Lightshot

Şu an ki hızım:
p8ylI49.png

yapacaklarınız: - RunAbove şuradan üye olun
Phone.com yada Android Numaraları ile amerika numarası alarak yada receive sms yöntemleri ile telefon dogrulamasını geçin
onaysız bir paypal hesabınız ile dogrulama isteyecek( email ile açılmış sıradan kredi kartsız paypal)
1. Screenshot by Lightshot
2. Screenshot by Lightshot
3 Screenshot by Lightshot
4 Screenshot by Lightshot
5 Screenshot by Lightshot

Videoyla bazı seyler tutmayacak tutmazsa sizdede ustte gösterdigimi yaptıktan sonra 12.20 saniyeden sonrasını izlemeniz.
Anlatımını yapacaktım ama baktım nettede anlatımı varmış
https://www.youtube.com/watch?v=GSsqmfdAcbM

dediğim gibi kendi paypalınızla giriş yapmayı denemeyin siz açın bir paypal öyle yapın.

yabancı bir forumdan görmüştüm kendim bulmadım adam uyarmış
authentification failed" error aka "You are banned" or "Your account is locked"

gibi hatalar almak istemiyorsan

Multi üyelik açma
gerçek yada gerçeğimsi bilgiler ver spam yapma
vpn ile üyelik açma

Bakalım hala deniyorum bende paypaldan hiç bir şey çekilmedi Screenshot by Lightshot

Numara Sorunu Çeken Arkadaşlar İçin :

https://www.google.com.tr/?gfe_rd=c...K4Dw&gws_rd=ssl#safe=off&q=receive+sms+online

http://www.ytpara.com/youtube-sorun...-yapabileceginiz-uygulamalar-ve-linkleri.html

Sorunsuz kullanıyorum bakalım sizde yararlanırsınız inşallah

bende beceremedim kaynak arayım bari ytde videosu vardır :) paylaşım için teşekkürler

güzel paylaşım teşekkür ederim

edit paypalda kredi kartı istedi paypal kartı girdim ovh diye bir siteye otomatik ödeme talimati vermişti paypala girip iptal ettim

edit iki çok hızlı kurulum gerçekleşti dili falan seçtim şuan kullanıyorum

4 gb ram 40 gb harddisk var

[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] bunda ip kullanıcı adı girip uzak masaüstü ile bağlanamıyor muyuz ben bağlanamadım

Son düzenleme:
[MENTION=14909]enesen4[/MENTION] foruma gerçekten güzel katkıların oluyor tebrik ederim.. Teşekkürler paylaşımın için

Paylaşım için teşekkürler, kullanmaya başladım 1 hafta sonra bir yamuk çıkarmaz dimi sonra başımız ağırmasın :D

Kurulum sonrası 1.5gb yer kalıyor.
Bunu genelde hitleap kasmak için kullanıyorlar.
Vps kapalı olsa bile size verdikleri 5dolardan para kesmeye devam ediyorlar.

bi bakalım bakalım. paypalda sıkıntı çıkmasında :)

1 hafta sorunsuz kullanırsın ya sıkıntı 1 haftadan sonra cıkar

Kredi kartı olmayan bir paypal hesabımda "Anında ödeme yapmak için yeni bir banka veya kredi kartını ilişkilendirin" paypalı eklemek için tıkladığımda böyle bir ekran geliyor bu kısmı nasıl geçebilirim acaba ?

Üye olurken ülkeyi fransa yapmak zorunda mıyız hocam?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri