Fransa Lokasyon SSD ve SATA Diskli Performans Serisi Up/Down Sunucuları

JustGo

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.vinosis.com
G0BDVb.png

Merhabalar,
Fransa lokasyonlu 1Gbps Port ve Hat Hızına sahip performans serisi SSD ve SATA diskler ile yapılandırılmış sunucularımız üzerinden sizler için oluşturmuş olduğumuz Virtual Dedicated Server (VDS) yapılandırmaları aşağıda ki gibidir. Sipariş için ilgilendiğiniz paketin altında bulunan sipariş linkine tıklamanız yeterli olucaktır. Sipariş esnasında dilediğiniz işletim sistemini seçebilirsiniz.

Paket1

Intel Xeon E3-1245V2 CPU ( 2 vCore )
2 GB RAM
60 GB SATA HDD VEYA 30 GB SSD HDD
1 GBPS HAT
1 IP
LIMITSIZ TRAFIK
FR/OVH LOKASYON

AYLIK : 25 TL

Paket2

Intel Xeon E3-1245V2 CPU ( 2 vCore )
4 GB RAM
100 GB SATA HDD VEYA 50 GB SSD HDD
1 GBPS HAT
1 IP
LIMITSIZ TRAFIK
FR/OVH LOKASYON

AYLIK : 40 TL

Paket3

Intel Xeon E3-1245V2 CPU ( 4 vCore )
8 GB RAM
160 GB SATA HDD VEYA 75 GB SSD HDD
1 GBPS HAT
1 IP
LIMITSIZ TRAFIK
FR/OVH LOKASYON

AYLIK : 75 TL

Paket4

Intel Xeon E3-1245V2 CPU ( 6 vCore )
16 GB RAM
240 GB SATA HDD VEYA 120 GB SSD HDD
1 GBPS HAT
1 IP
LIMITSIZ TRAFIK
FR/OVH LOKASYON

AYLIK : 100 TL

cPanel Lisans : 40 TL
Plesk Onyx : Ücretsiz

Ana Makina Özellikleri
Intel Xeon E3-1245 v2 CPU
32 GB RAM
2*1 TB SATA DISK
1 GBPS HAT

Intel Xeon E3-1245 v2 CPU
32 GB RAM
3*300 GB SSD DISK
1 GBPS HAT

Bir diskte maksimum 3 VDS yapılandırılmakta, bir node üzerinde maksimum 9 VDS bulunmaktadır.

Kontrol paneli ;

https://www.youtube.com/watch?v=xgMvyqqgAaE

Web Site : Hostojen - Web Hosting, Sanal Sunucu, VPS, VDS, Dedicated Sunucu Hizmetleri
Telefon : 0850 885 2176 ( SATIŞ : 1000 ) - +387 644 115 434
Adres : 15 Mayıs Mahallesi G.M.K Bulvarı Denizli Çarşısı No:105/116
Mail : [email protected] - [email protected]
Vergi Dairesi : Pamukkale V.D. - DENIZLI
Vergi Kimlik Numarası : 3970427253

Bu arkadaştan vds almıştım. Vds ye girilmiyor. Arkadaşa ulaşamadım. Böyle bir durum yaşayan var mı arkadaşlar.

Başka ticaret yapan varmı arkadaşla beyler ? Kullanım nedir? nasıldır? taahütler yerine geliyor mu? yoksa kullanıcı hatası diyip olaylar üzerinizemi kalıyor ? Bu yazılarım balta felan değildir. Kaliteli kişi zaten kaliteli işler yapar. Kaliteli işlerde kaliteli övgüler ve referansların teyidi ile olur. YT para ailesinin yorumları benim içinde önemlidir.
Bol kazançlar dilerim. İşleriniz, hizmetleriniz umarım daim olur.

Başka ticaret yapan varmı arkadaşla beyler ? Kullanım nedir? nasıldır? taahütler yerine geliyor mu? yoksa kullanıcı hatası diyip olaylar üzerinizemi kalıyor ? Bu yazılarım balta felan değildir. Kaliteli kişi zaten kaliteli işler yapar. Kaliteli işlerde kaliteli övgüler ve referansların teyidi ile olur. YT para ailesinin yorumları benim içinde önemlidir.
Bol kazançlar dilerim. İşleriniz, hizmetleriniz umarım daim olur.

Hala vds ye giremiyorum bakalım. Bayramın bitmesini bekliyorum. Kokusu çıkar yakında.

Merhabalar, öncelikle gecikmeli olarak tarafınıza dönüş sağladığımız için üzgünüz kurban bayramı akabinde bir sağlık sorunu sebebiyle internet erişimi sağlayamamamız nedeniyle oluşan bir sorun sistemimiz üzerinden destek taleplerine dönüş sağlamış bulunmaktayız, sorun yaşayan müşterilerimiz bu hususta destek taleplerini tarafımıza iletebilirler ise sorunlarının çözümü hususunda ivedilikle dönüş sağlanacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri