Frax1 adlı üye sınırsız banlanmıştır

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Forumda 2019 yılında banlanan [MENTION=32044]Referans BİLİŞİM[/MENTION] adlı üye ile [MENTION=26651]frax1[/MENTION]'in aynı kişi olduğuna dair çok fazla kişiden şikayet aldım.

İncelediğimde ;

https://www.ytpara.com/sikayetim-var/137389-referans-bilisim-den-sikayetciyim.html#post1815871

2019 yılında açılan konunun 4.fotoğrafında şikayetçi şahsın ödeme yaptığı kişi TURGUT Çİ***R olarak geçmektedir.

Güncel olarak [MENTION=26651]frax1[/MENTION]'e ödeme yapan kişiler de TURGUT Çİ***R adlı kişiye ödeme yapmaktadır. Soyadın tam hali de dekontlarla eşleştirilerek doğrulanmıştır.
HQsNLWx.jpg

EgBX3jx.jpg

Son düzenleme:
[MENTION=88908]Edit[/MENTION]...

Son düzenleme:
Referansla dünya kadar işim oldu fraxlada 10-12 kez olmuştur ikisindende - olumsuzluk birşey görmedim lakin Referans adlı üye başka birşeyden banlandıysa bilemem tabi açıkçası orası modların bileceği iş şaşırdım açıkçası hayırlısı olsun

Referansla dünya kadar işim oldu fraxlada 10-12 kez olmuştur ikisindende - olumsuzluk birşey görmedim lakin Referans adlı üye başka birşeyden banlandıysa bilemem tabi açıkçası orası modların bileceği iş şaşırdım açıkçası hayırlısı olsun

Multi her türlü yasaktır, iki üyenin de 3 yıldır aynı banka bilgilerini kullanması ve aynı işleri yapıyor olması tesadüf değildir. 1 üyenin bir başka yedek üyeliği bile olamaz, bu kurallara göre aykırı iken banlı üyenin başka bir kimlik ile ticarete devam etmesi normal bir husus değildir.

Belki eski üyeliğini kullanırken forumdaki bazı kişilerden dolayı üyeliğini kendi isteği ile banlatmak istemiştir. Sonra aldığı karardan vazgeçip yeni üyelik almıştır.
Yani bu durumda eski üyeliği herhangi bir illegale karışılmamışsa banlanmaması gerekir. Yada bu üyeliği banlatıp eski üyeliği aktif edebilirdiniz. Eski üyeliğin dediğim gibi bir suça karışmaması şartı ile

Belki eski üyeliğini kullanırken forumdaki bazı kişilerden dolayı üyeliğini kendi isteği ile banlatmak istemiştir. Sonra aldığı karardan vazgeçip yeni üyelik almıştır.
Yani bu durumda eski üyeliği herhangi bir illegale karışılmamışsa banlanmaması gerekir. Yada bu üyeliği banlatıp eski üyeliği aktif edebilirdiniz. Eski üyeliğin dediğim gibi bir suça karışmaması şartı ile

Birini banlamak için toleransı en üst seviyede tutuyoruz. Aktif üye sayısı az iken bir de önüne geleni banlayamayız. Bu konuda hassasiyet çok yüksek. Sadece şeffaflık açısından belirtmek istiyorum ki sebep sadece multi olması değil ki multi olması dediğim gibi banlanması için tek başına yeterli, ama birden fazla banlanması için sebep var.

Multi her türlü yasaktır, iki üyenin de 3 yıldır aynı banka bilgilerini kullanması ve aynı işleri yapıyor olması tesadüf değildir. 1 üyenin bir başka yedek üyeliği bile olamaz, bu kurallara göre aykırı iken banlı üyenin başka bir kimlik ile ticarete devam etmesi normal bir husus değildir.

Teşekkürler açıklama için

frax a bırkac kez kanal sattım sıkıntısını gormedım. ama multı uyelık yasaksa yasaktır dıkkat etmek lazım kurallara

Referans bilişimin yani turgut çınarın yatacak yeri yok. Eğer bu mesajı okuyorsa hakkım sonuna kadar haram zıkkım olsun. Bir sürü kanalım çalındı ondan aldığım binlerce aboneli kanallarım gitti.

Referans bilişimin yani turgut çınarın yatacak yeri yok. Eğer bu mesajı okuyorsa hakkım sonuna kadar haram zıkkım olsun. Bir sürü kanalım çalındı ondan aldığım binlerce aboneli kanallarım gitti.

Geçmiş olsun hocam, ben de çok pis şeyler duydum da her ne hikmetse kimse gelip bir şey yazmıyor.

Tebrikler [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION] 100 adet 1k abone satışı yaptıgında şüpelenmiştim. Aboneli kanal çıkarmak o kadar kolay değil. Benimde 10larca 500+ abone olan kanallarım çalınmıştı kimden aldıgımı bilmiyorum ama büyük ihtimal bu şahsa aitti. Kanalların şiifreleri değiştirmemiştim hepsi itinayla girip değiştirilmişti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri