Free Make kullananlar ??

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Dün sorunsuz çalışıyordu, bugün indirmek istediğim kanallarda " time left " oluyor anında indirmiyor sizde de var mı bu sorun veya daha önce karşılaşan oldu mu?

Hem downloader hem converter sorunsuz çalışıyor şuan

Yeniden kurmayı deneyeyim sağolun

pc ye relog at düzeliyor. çok fazla dosya indirince arada dediğin gibi hata falan veriyo.

Tavsiyeler için sağolun çoklu video indirmek için freemake süper umarım çalışır tekrar

programı silip tekrar yükledim, hala kanal indirirken " time left " sorunu oluyor ve inme yarıda kalıyor, bu problemi yaşayan başkası var mı?

alex free make olsun yt downloader olsun 2 side sorunlu yazılımlar.acaba sorun vps demi dedim vps değiştirdim yine aynı EROR.Ücretli 4k downloader diye bir program var.bide onu deniyecem.muslera sorunsuz kullanıyom diyo.

1000 videoyu falan sorunsuz indirecek bir program yok mu

4k sorunsuz indiriyo diyodu muslera.denemek lazım

bir araştıralım onu ama ömür boyu lisansı alınıomu 1 kere ödeme yapınca ve kaç para acaba

---------- Mesaj saat 22:48:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:40:53 civarında gönderildi. ----------

4K Video Downloader | Free Video Downloader for P

ücretsiz görünüyor program ?

25 video üstün indirmek için 9 dolar diyor alıyorum bakalım sorunsuzdur umarım

4k nın sitesine baktım yarın kadar odeme yaparsak 9.95 doalr sonra artacak diyo heralde.sadece 1 kere odeme yapılıyomuş.gelecekteki butun guncellemeleri ucretsız olacakmış

ama mesela VDS de kullanıcaz ya VDS değişince başka VDS de kullanabilecek miyiz?

evet.alacağımız keyin kullanım adeti var ama heralde.muslera bi ara paylaşmış tı bir sure sonra kilitlendi key.

sitede "Bu 3 farklı makinelerde örnekler için, yazılım 3 kez etkinleştirebilirsiniz veya arkadaşlarınız veya ailenizle bu anahtar paylaşabilirsiniz." böyle yazıyor.

alıyorum ben furkan bir deneyelim 3 makine iyi bir sayı sayılır yeterli 9 dolar sonuçta

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri