Alamadıktan sonra kesinleşmesi boş arkadaşlar
Umarım alırızda orası ayrı bi olay.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bizimkileri ödemediler hocam kapananı ödemiyor mümkün seviye uzak durunKanalımı teliften dolayı atmışlardı ben de videoları sildim dashboard da kazanç 30 unda ödenecek diye gözüküyor Kanal kapanmadığı için ödemede sorun olur mu arkadaşlar?
bizimkileri ödemediler hocam kapananı ödemiyor mümkün seviye uzak durun
kapanan hocam atılan bilmiyorumBenim kanal kapanmadı attılar sadece videoları sildim.Ödemediler derken atılan kanalınızın kazancını mı ödemediler.
Benim kanal kapanmadı attılar sadece videoları sildim.Ödemediler derken atılan kanalınızın kazancını mı ödemediler.
Para kesinleşti her ayda ödememi aldım kanal açık bu ayda alacağım.
kesinleşme yenimi eskisimi hocam
Ağustos kesinleşti mi? Bende hala bişey yok...
bekliyoruz kesinleşmesini .. kesinleşsede o sana dedigim kanal vardı ya kapandıyani yine zorluk çıkaracaklar
zorluk çıkarmıyorlar.kapanan kanalın kazancını sıfırlıyorlar ve bize ödeme yapılmadığı için size ödememiz mümkün değil diyorlarbekliyoruz kesinleşmesini .. kesinleşsede o sana dedigim kanal vardı ya kapandıyani yine zorluk çıkaracaklar
benim bir kanalda tüm videolara telif geldi ama kanal hala kapanmadı. video vs yüklenliyor. uyarı olarakta 17 Eylül'e kadar telifler çin karşı bildirim sunmazsam hesabım feshedilecekmiş. Bu durumda heralde umut etmeye gerek yok değilmi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.