Freedom Agustos Kazancinin Kesinleşmesi Heyecanla Bekleniyor.

Hocam kesinleşmiş ve kapanmış kanalın parasını ödüyormu ödemiyormu net bir bilgi varmı elinizde ?
kesinleşmiş ve sonradan youtube tarafından spamdan kapanan tertemiz kanalımın parası sıfırlandı ve attığım ticket a youtube bunu bize ödemiyor bizim de size ödememiz mümkün değil deniyor ama iki ay geriden ödeyen bu partnere benim paralar kanal kapanmadan çok önceden gelmişti.adsense de olsa ben o parayı aldıktan bir ay sonra kanalım kapanmış olacaktı.

ilk defa geçen ay ödemedi ve o da beni buldu...elimizi attığımız yeri kurutuyoruz:D

kesinleşmiş ve sonradan youtube tarafından spamdan kapanan tertemiz kanalımın parası sıfırlandı ve attığım ticket a youtube bunu bize ödemiyor bizim de size ödememiz mümkün değil deniyor ama iki ay geriden ödeyen bu partnere benim paralar kanal kapanmadan çok önceden gelmişti.adsense de olsa ben o parayı aldıktan bir ay sonra kanalım kapanmış olacaktı.

ilk defa geçen ay ödemedi ve o da beni buldu...elimizi attığımız yeri kurutuyoruz:D
2 ay düzenli ödedi tam ben bağladım parayı alcağım ay bloke attı tek değilmişim

tek kanal çalışıyorum bir hafta önce ilk telifi yedik kazanç kesinleşti bakalım ödemelerde problem olacakmı

Z1WzLV.jpg
[/url][/IMG]

aga o degilde niye benim paranın yanında eksi var??? [MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] bi fikrin varmı hocam

Son düzenleme:
Arkadaşlar tamam temmuz ayının ödemeleri düzelmemiş. Ama ağustos ayında da yine kapanan kanallar dashboarda yansımış. Şimdi bunlar ödeme günü öncesi yine bir kelek yapmasınlar! Madem kapanan kanalları ödemeyecekler neden dashboard a yansıyor..?

Arkadaşlar tamam temmuz ayının ödemeleri düzelmemiş. Ama ağustos ayında da yine kapanan kanallar dashboarda yansımış. Şimdi bunlar ödeme günü öncesi yine bir kelek yapmasınlar! Madem kapanan kanalları ödemeyecekler neden dashboard a yansıyor..?

o kelek her an beklemede hocam,geçen ay ödemelere yakın bir anda kesinleşmiş kazançlar uçtu gitti,geçen ay ve bu ay kesinleşenlere de pek ümitle bakamıyoruz yatırırsa süpriz olucak

sana garanti verebilirim o kesinleşmeden teker teker kapananlarınki kesilecek.

sana garanti verebilirim o kesinleşmeden teker teker kapananlarınki kesilecek.

Kapananları kessinlen ben ona razıyım artık :)...
Sağlam olan kanallar var, asıl kazançta oradan geliyor. Arada onları da harcarlarsa o kötü...

Sağlam olan kanallar var, asıl kazançta oradan geliyor. Arada onları da harcarlarsa o kötü...

ayakda olan varsa sıkıntı yok miktar ne olursa olsun ödüyorlar

yarın öbür gün kanalların kapanır ve içerde hatrı sayılır miktar kalırsa da razı olacak mısın acaba....
bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı,başınıza gelmedikçe hava hoş..

Merhaba arkadaşlar, şunu anlamıyorum. Kimisi kapanan kanalın parasını almış oluyor, kimisi de almamış oluyor. Ben almamış olanlardan birisiyim. temmuz ayında kesinleşen ve 30 ağustosta almam gereken 12 kanalın paralarını alamadım. Dasboard'a giriyorum ve temmuz ayına ait olan kazançlarım 0 (sıfır) gözüküyor. Yani freedom alacağım paraların üstüne çökmüş oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri