Freedom Az Ötede Oyna

zazax33

Yasaklanmış
Bu freedom denilen partner beni partnerden attı telif var diye her ne hikmetse 2 aydır silinmeyen dashboard 5 dakika once silindi (cunku odemeler bugun yarın kesinleşecek) ama hesaba katmadıkları birşey var ben daha once o dashboarda ozgun bir kanal baglamıştım bu sayede o kanaldan dashboarda girebiliyorum.

Size onerim hiç yoksa atılan kanalınızın dashboardı acıksa halen sağlam birtane kanal baglayınki tamamen kapatamasınlar dashboardı.

alakası yok başka kanalla girsende ödeme zamanı kapanmış kanalın kazancı kesinleşse bile sıfırlanıyor.şimdiden üstüne su iç.

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam hazır kanal almıştım freedoma bağlı içi boş neyse video felan yükledim sonra kesinti çok olunca çıkmaya karar verdim ağustosun 8 nde çıkma talebi gönderdim eylül 8 de çıkardılar kanalda hiç bi sıkıntı yok sonra quize geçtim geçtikten 1 2 gün sonra videolara telif geldi videoları sildim kanal kapanma felan olmadı. şimdi freedom ödememi yaparmı ?

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocam hazır kanal almıştım freedoma bağlı içi boş neyse video felan yükledim sonra kesinti çok olunca çıkmaya karar verdim ağustosun 8 nde çıkma talebi gönderdim eylül 8 de çıkardılar kanalda hiç bi sıkıntı yok sonra quize geçtim geçtikten 1 2 gün sonra videolara telif geldi videoları sildim kanal kapanma felan olmadı. şimdi freedom ödememi yaparmı ?

Hocam yarin belli olur ins oderler bizide bilgilndrirsen sevinirm tum knllarimi ckrtyrm freedomdan

Ne lanet biseye bulastık böyle yav .. kesin kapanan kanala ödeme yapıyor diye milletin sözüne inandik içeride olan paraları yiyecekler. bundan sonra kalabalık olan partnerlere girmicem freedom son olsun

Ne lanet biseye bulastık böyle yav .. kesin kapanan kanala ödeme yapıyor diye milletin sözüne inandik içeride olan paraları yiyecekler. bundan sonra kalabalık olan partnerlere girmicem freedom son olsun

Kimsenin bilmedigi guvenilir partnerlere yonelmk lazim.

Son düzenleme:
geçen aya kadar kapanan kanala ödeme yapıyordu eger kanal kapandıysa hiç bir şekilde ödeme beklemeyin.

Bu freedom denilen partner beni partnerden attı telif var diye her ne hikmetse 2 aydır silinmeyen dashboard 5 dakika once silindi (cunku odemeler bugun yarın kesinleşecek) ama hesaba katmadıkları birşey var ben daha once o dashboarda ozgun bir kanal baglamıştım bu sayede o kanaldan dashboarda girebiliyorum.

Size onerim hiç yoksa atılan kanalınızın dashboardı acıksa halen sağlam birtane kanal baglayınki tamamen kapatamasınlar dashboardı.

dashboardınız silinmemiştir. sadece kapanan kanalardan ötürü giremiyorsunuzdur. Bana öözelden kullanıcı adınızı yolalrsanız panelinize bakabilirizm

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] hocam dashboard'daki paid kısmında oct. 31 2014 yazıyor bu kesinleşen kazancın yatacağı tarihmi oluyor.

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] peki hocam kazanç kesinleştikten sonra kanal kapanırsa ödemeyi alabiliyormuyuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri