Freedom Bütün Kazandıran Kanalları Atmıs

şu an bir sıkıntı yok ilerleyen saatlerde ne olur bilemem

Mail attım gelen cevapda etiket,telif hakı içeren içerik yükleme, açıklama v.s. bunlardan dolayı yani resmen spamdan dolayı atıldınız diyor.
Freedom %40 kesinti olmasına ragmen 3 aydır favori partnerimdi fakat bu partnerde büyüdükce bir yerleri kalkmaya basladı anlasılan.
Neden derseniz eger kactane daha önceden kanalım 3 telifde bile atılmadı ve bana youtubedan 1 hafta icinde geri bildirimde bulunmazsanız eger hesabınız feshedilecek diyordu.
Burada demek istedigim 3 telifde bile sıkıntı yasatmayan partner simdi 1 telifde sallıyor.Herkese hayırlı olsun, bol kazanclar.

Cevap;

Alakasiz etiket, ve o alakasiz etiketi aciklamaya yazmak vede telifli icerik kullanmaktan dolayi atilmissin.

arkadaşlar benimde iki adet kanlım vardı ,birini atmış,yaklaşık 70-80 $ dolar vardı 1.5 ayda bu parayı alabilirmiyim,alabilirsem b fredom ne zaman ödeme yapıyor :( üç kuruş para oda çektğimiz rezilleye değermi hiç anlamış değilim

%60 ,paypal yatarken kesinti,banka hesabına yatırrken beklenti, çile allahım çile

Son düzenleme:
Ben hic bir dashboarda add channel yapmadım.
Tahminim yüksek kazanc ve aynı paypal.
Yüksek kazanc derken günlük ortalama 20 usd bile onlar icin yüksek :)

adamlara 35 bin kanal bağlı 20 usd neden yüksek olsun :)

senin tek sorunun ahbap add channel yapmaman :D :D

Ad channel yapalim mi gercekten?bir de ad channel yaptigimiz kanala onceden paypal girmeyelim degik mi?yardimci olursan cok sevinirim.

addchannel yapman için kanalının partnerde olmaması lazım..

addchannel yapmazsan sürekli dashboard değiştirirsin falan filan addchannel daha pratik bence tüm paran aynı yerde toplanıp aynı anda gönderiliyor...

addchannel yapman için kanalının partnerde olmaması lazım..

addchannel yapmazsan sürekli dashboard değiştirirsin falan filan addchannel daha pratik bence tüm paran aynı yerde toplanıp aynı anda gönderiliyor...
Tamam hocsm yine onaylamadan geciyor degil mi?benim arkadaslar cizgi filmd 20 30 kanaldan aliyolar ayri ayri

adamlar zaten %40la kazanacağını kazanıyor.
youtube un hoşuna gitmeyecek ve dikkat çekecek bir çalışma şekli içinde olduğundan atılmıştır.

Alakasiz etiket, ve o alakasiz etiketi aciklamaya yazmak vede telifli icerik kullanmaktan dolayi atilmissin.
Kardesim açıklamada sadece başlık ismi var.
Etiket desen o da özgünlüstirde ne varsa yani baslıktaki kelimeler, niche falan yok.
etkiket, acıklama v.s hikaye.
Günlük 250 usd kazanan kanalı attılar önce sonrada o paypal mailine baglı tüm kanalları.Olay bu kadar basit yani :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri