Freedom Çizgi Film Kanallarını Atmaya Başladı

Tunahan06

Yasaklanmış
Freedom'a başvuru yaparken çizgi film içerikliydi kanallarım kabul ettiler. Bugün sabahdan beri 60 dan fazla Çizgi Film kanalımı partnerden attılar. Önerebileceğiniz Çizgi Filme ödeme yapan kanalları sokabileceğim bir partner var mı ?

Paypal adresleri çoğunun değişikti aynı paypal adresi olup atılmayanlarda var kesin olmamakla birlikte hatırladığım kadarıyla 9 farklı paypal adresi vardı bu atılan kanallarda

Son düzenleme:
çizgi film vb tarzda çalışmıyorum ama çalışan arkadaşlardan duydugum,bildigim kadarıyla freedom haricindekiler zaten izin vermiyordu.bitek freedom ses çıkarmıyordu,o da atmaya başladıysa adsense en mantıklısı bence.

Daha da atacaklar hocam, zamaninda soyledim inanmadilar. Cogu spam kanali atacaklar..

atıcaklar tabi yeni networkü o sayede üye sayısıyla ilk 10a girdi simdi temizlige baslarlar.

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] herhangi bir bilginiz var mı ? Atılmaya devam edilecek mi kanallar yoksa bugün için bana mı denk geldi böyle birşey

[MENTION=13271]Tunahan06[/MENTION] [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam ben eski dizi çalıışcam onu da atarlar mı?

[MENTION=13271]Tunahan06[/MENTION] [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam ben eski dizi çalıışcam onu da atarlar mı?

Hocam orasini bilemem. Zaten tum spam kanallari ayni gun atacak diye bi kaide de yok. Sirayla azar azar cikaracaklar.

Hocam orasini bilemem. Zaten tum spam kanallari ayni gun atacak diye bi kaide de yok. Sirayla azar azar cikaracaklar.
hocam adsensede de ben okul dönemi sadece hafta sonu kanallara bakıcam hocam 2 tane telif gelse kanala kapansa mesela bir sorun olur mu alt kanal çalışmıcam para kazanması falan gitse?sorun olur mu?

hocam adsensede de ben okul dönemi sadece hafta sonu kanallara bakıcam hocam 2 tane telif gelse kanala kapansa mesela bir sorun olur mu alt kanal çalışmıcam para kazanması falan gitse?sorun olur mu?

Bunun garantisini sana kimse veremez. Spam'da telif para kazanma her an olabilicek şeyler belki 10 dk sonra belki 1 sene sonra

Genellikle atılma sebepleri;

- Davetiye kabul edildikten maxsimum 24 saat içinde kanal izlenim alınmazsa atılır ( Bunun özel bir kontrol sistemi var bu yüzden denk geleni atıyorlar)

- Video atıldıktan sonra bolça dünya geneli alınması

- Telif alınması

- Gariptirki spamdan kapanacak kanallar önceden atılıyor ve sonra kanallar spamdan uçuyor.

- Freedom ara ara çizgi film kanallarını atıyor, bunun nedenlerinden biri ilk maddede belirttiğimdir.

- Nadirde olsa, izlenimi artmayan hatta gerileyen kanallar

Benim dikkatimi bunlar çekti, Bu sebepler dışında atılan kanalım olmadı denemeler vs yaptım şükür sıkıntı yok. Benim çizgi film kanallarımda var ve şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım.

Herkese Bol Kazançlar

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] hocam eski dizi kanallarını atıyorlar mı peki?

Freedomda 3 tür onaylama var hocam, son tür onaylamayı alan kanallar, kapanmadıkça telif almadıkça atılmazlar, Ben öyle gözlemledim.

İlk iki onaylamayı biz bayiler yapıyoruz ancak son onaylamayı sadece kendisi yapıyor, Bu onaylama sürecinde izlenim vs yada gözüne çarpan içerikleri atıyorlar. Daha 3. onayı alıpta atılan kanal görmedim.

Direk freedoma başvuran arkadaşları uyarmak isterim, İlk iki onayıda kendisi veriyor, hatta ilk onay olan panele erişme onayını bile çoğu kanala vermiyor, gecikmeli veriyor. Bu esnada kanalları atması daha çok oluyor. Tercih yinede sizlerin.

[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] hocam eski dizi kanallarını atıyorlar mı peki?

Kanalınız nezamandır bağlı, eğer 1 hafta falansa atılabilir yok 2 aylık falansa yada 1 aylık atılma ihtimalleri çok ama çok düşük. Çünkü tüm kontrolleri onaylamaları geçmiş olursunuz. Buda telif vb durumunda atılmanız demek, haricinde atılmanız zor şuanlık. Çünkü freedom büyümeyi sevdi bu yüzden spamdan vazgeçmez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri