Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Freedomda 3 tür onaylama var hocam, son tür onaylamayı alan kanallar, kapanmadıkça telif almadıkça atılmazlar, Ben öyle gözlemledim.
İlk iki onaylamayı biz bayiler yapıyoruz ancak son onaylamayı sadece kendisi yapıyor, Bu onaylama sürecinde izlenim vs yada gözüne çarpan içerikleri atıyorlar. Daha 3. onayı alıpta atılan kanal görmedim.
Direk freedoma başvuran arkadaşları uyarmak isterim, İlk iki onayıda kendisi veriyor, hatta ilk onay olan panele erişme onayını bile çoğu kanala vermiyor, gecikmeli veriyor. Bu esnada kanalları atması daha çok oluyor. Tercih yinede sizlerin.
Hocam ben George dahil, tum Freedom yetkilileriyle her gun temas halindeyim zaten. Bu tur seylere benden baska herkesi inandirabilirsiniz. Bana bunlari anlatmaniza gerek yok. Yok sistem var izliyormus da atiyormus kanallari, yok 3 asamali onay vs. vs. Neyse hocam, siz bu isten para kazaniyorsunuz, ekmeginizden olmayin benim yuzumden..
Hayirli isler size..
Sizin yüzünüzden olacak birşey yok hocam, Herkesin doğruları bilmesi gerekli, görüştüğünüz yetkilileri öğrenebilirmiyim, bir kaç yetkili haricinde diğerleri çöpte o yüzden soruyorum.
Her partnerin bir son noktası vardır ancak bana göre freedomun şuanlık değil. Ne zaman puan sistemi aktif olursa ozaman kanalara yol gözükebilir.
Şuanda neden atılmaz diyorumçünkü freedom büyümeyi sevdi şuanda 9. partner bu büyümeyi bir seferde durduramaz, spam kanalalrını atsa yarı yarıya bir düşüşü olur. Oysa adamlar büyüme derdinde.
Hocam siz herseyi cok yanlis anlamissiniz demek ki
Neyse siz haklisiniz.. Benim bu muhabbeti uzatmak gibi bi istegim yok acikcasi.. Kiminle gorustugum, kiminle dost - arkadas oldugum belli.. Ben bildiklerimi soylerim, siz itiraz edersiniz.. Gun gelir ben hakli cikarim..
Hayirli gunler..
Daha da atacaklar hocam, zamaninda soyledim inanmadilar. Cogu spam kanali atacaklar..
benim konumda bana söylemiştin ben inanmamıştım hatta :=)
hala da mantıklı gelmiyor, bu adamların en çok spam kanallardan kazandığından eminim. niye böyle birşey yapıyorlar bir fikrin var mı ?
Bunu anlamadım ben hocam bi paypala çok sayıda freedom kanalı bağlamak sakıncalımı çizgi olmasa bile.10 dan fazla aynı paypala bağlı kanalsa ondanda atarlar hocam
tabii kiBunu anlamadım ben hocam bi paypala çok sayıda freedom kanalı bağlamak sakıncalımı çizgi olmasa bile.
partnere baglı oldugu halde her kanalın yanında aynı şey yazmıyor.bi kanalda unconfirmed yazarken,başka bi kanalda full confirmed yazıyor.demek ki full confirmed yazan tüm onaylardan geçmiş,sorunsuz kanal oluyor....bende diyorum hepsi baglı partnere,neden bagzılarında unconfirmed yazıyor.demek ki bahsi geçen aşamalarla alakalıymış.
tabii ki
bu tam olarak nerede yazıyor hocam
herkesin kendi çalışma şekli var ama ben şahsen 20-30 arası atıyorum ama partnere 50 -70 arası gidiyor.tek kanala tek video atanda var çok atıp sadece en çok izleneni bırakıp diğerlerini silende. çalışma şekline bağlı[MENTION=13132]imparator[/MENTION] hocam ben bir paypala 7 8 mail ekleyip 1 maile 20 kanal falan eklemeyi düşünüyorum sizce 20 ideal mi yoksa 30 falan olsa sorun olur mu? [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] [MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] [MENTION=9447]Doqal[/MENTION] [MENTION=10166]efsane1903[/MENTION]
partnere baglı oldugu halde her kanalın yanında aynı şey yazmıyor.bi kanalda unconfirmed yazarken,başka bi kanalda full confirmed yazıyor.demek ki full confirmed yazan tüm onaylardan geçmiş,sorunsuz kanal oluyor....bende diyorum hepsi baglı partnere,neden bagzılarında unconfirmed yazıyor.demek ki bahsi geçen aşamalarla alakalıymış.
Hocam gercek kanal onay asamasi olarak 1 tane asama var. Siz basvuru yaptiginizda direkt Freedom'a gitmiyor. Eskiden siz gondermeseniz de onayliyorlardi. Simdilerde bildigim kadariyla siz gondermeden incelemiyorlar. Eger siz onaylamazsaniz, Freedom yine bunu incelemeye aliyor ama bu sefer sizin bayiliginiz altinda olmuyor o kanal. Zaten onun uyarisini da siz kanali onaylamazken veriyor.
demek istedigim şu hocam;ben kendi refimle freedoma kanal gönderiyorum,davet geliyor ve kabul ediyorum yani kanal ayarlarında freedom yazıyor ve o kanala ait dashboard var fakat unconfirmed yazıyor önce.daha sonradan bagzıları full confirmed/accepted oluyor.bahsettigim konuyla ilgili bi resim ekliyorum daha rahat anlaşılması için.bu resimdeki kanalların hepsi yukarıda belirttigim gibi partnere baglı,kanal ayarlarında partner ismi yazıyor ama hepsinin yanında farklı bişey yazıyor dashboardda.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.