Freedom Çizgi Film Kanallarını Atmaya Başladı

dogrudur,olabilir hocam.ben tüm kanallarda böyle oldugunu görünce herhalde sistemleri bu diye düşündüm çünkü sonra degişiyor o kısımlar işte unconfirmed,pending,full accepted şeklinde.

dogrudur,olabilir hocam.ben tüm kanallarda böyle oldugunu görünce herhalde sistemleri bu diye düşündüm çünkü sonra degişiyor o kısımlar işte unconfirmed,pending,full accepted şeklinde.

Iste o Unconfirmed oldugunda siz ya da bayiniz iletmemis oluyor Freedom'a .. Iletildiginde Pending oluyor... Freedom onayladiginda Full Accepted

Bence en guzel dashboard suan Freedom'a ait. Hersey gayet yerinde olmus.. Tools bolumunde checker bolumunden baska kanallarin partner olup olmadigini kontrol edebiliyorsunuz.

Iste o Unconfirmed oldugunda siz ya da bayiniz iletmemis oluyor Freedom'a .. Iletildiginde Pending oluyor... Freedom onayladiginda Full Accepted

Bence en guzel dashboard suan Freedom'a ait. Hersey gayet yerinde olmus.. Tools bolumunde checker bolumunden baska kanallarin partner olup olmadigini kontrol edebiliyorsunuz.

evet,bencede en güzel panel bunlarda yalnız dediginiz gibi hata var sanırım.şimdi tekrar kontrol ettim kanalları.mesela şuan baktıgım kanal 5 gün önce boş bi şekilde başvurup partnere baglandı yani davetiye geldi ve kabul ettim tamamen baglı partnere.kanal ayarlarında freedom yazıyor,panele girip paypal girdim filan,üstelik kanalda dün işim de bitti yani bi kanaldan içerikleri alıp bu kanala attım ve dün kanalda tüm işimi bitirdim ama panelde Unconfirmed yazıyor.digerleri gibi o da sonradan degişecektir çünkü hepsinde böyle oldu.belki geç de yansıyor olabilir,ona dikkat etmedim.

Son düzenleme:
freedom sebepsiz yere kanalımı attı. ne telif var ne bişey. çizgifilm falan da değil. sadece dashboardaki diğer kanallarım sapmadan kapanmıştı

Hiç bir cazibesi kalmayan bir network olur o zaman. %40 kesinti yapacak bir de özgün kanal sokucaz adamlara. Sonra da kanalları atacaklar. Quiz ve Life varken kimse kazımaz Freedom falan bu şartlarda o zaman

[MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] bence freedom bozmaz çünkü %40 kesinti yapıyor firmadaki tüm spam kanalları atarsa kapanamaz zaten büyük ihtimal freedomdaki kanalların %90'ı spam kanallardır.

Kim full özgün kanalı olupta Freedom! a sokar?
Asıl konuşulması gereken bu aslında. Yeterli büyümeye ulaşana kadar boş kanalları kabul eden daha sonra çıkartan ve bunu sanki olumlu bir şey yapıyormuş gibi lanse eden kalitesiz bir işletme mantığından başka bir şey değildir.
Samimi olmayan bir eylem bence. Ben senin kanalı alıyorum bak networkümü genişletince atarım diyor açık açık..

kazandırmayan kanalı atıyor kazandıran kanallarım telifli dahi olsa partnerde ama diğerleri atıldı

kazandırmayan kanalı atıyor kazandıran kanallarım telifli dahi olsa partnerde ama diğerleri atıldı

Sonuç olarak işin ucunda para var ve patron onlar onların istediği şekilde hareket etmek zorundayız. İsterse ödemeye bloke koyar isterse partnerden atar bizim bir söz hakkımız yok biz sadece kanal bağlar video atarız gerisi malesef onlara kalıyor

Alakası yok kardesim onunla.
Cünkü neden dersen eger benim günlük 100 TL getiren kanalım vardı ve kanal 2 telif aynı anda yedi.
Ertesi gün salladılar partnerlikden.Kanalın günlük kazancı 200 TL kadar gidiyordu.
Nedeni sormak icin ticket attım bana illegal icerik yasak dediler.
Not: Sadece dizi calısıyordum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri