Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar freedom çoklu hesap ve paypala mesela 200 tane farklı hesaba izin veriyor mu?
Hocam, bir paypal hesabına 7 tane farklı mail ekleyerek sanki 1 paypalın 8 paypalmış gibi gösterebiliyorsun. Bu sayede her maile 20 kanal eklersen toplamda 160 kanalı bu şekilde kurtarırsın.
Lütfen freedom başvurularınızı bizim üzerimizden yapın, Daha fazla bilgi için skype ekleyebilirsiniz.
Bol kazançlar
çoklu paypala ihtiyaç var mı?
free dom sadece 1 hesap açmaya mı izin veriyor veya sınırlı mı?
benim 5-7 tane üyeliğim var hepsininde paypalı aynı sorun yapmazlar dimi ama via ile davet etmedim üyelik şifresini mailini kaybedince yeni açtım sürekli
İşin kötü tarafı paypala yeni mailler eklediğimizde onaylanması için para transferi yada alışveriş yapmamızı istemesi.
Hayır hocam, yeni mail eklediğinizde onay için bunu istemez, sadece eklediğiniz mail adresine bir onay maili gider oraya girip onu onaylamanız yeterli. Dediğiniz durumlarla hiç karşılaşmadım
Ben geçen eklerken böyle bir şey yapmamı istedi. Bende vazgeçtim..
hesabınız primier yada ticarimi ondan olabilir, bireysel ehsaplarda birşey görmedim
sorun olmaz hocam, okadar hesabınız varsa gelin bizim ağ üzerine taşıyalım kazancına göre ilk ödemenizde ek ödeme yapalım![]()
Detaylı bilgi için skype ekleyebilirsiniz.
bilmiyorum ki şifrelerini vsondan sürpriz oluyor ödemeler benim bir tanesinin bilgileri var şuan
![]()
usernameleridemi hatırlamıyorsunuz hocam![]()
hayırödeme günü büyük bir merakla bekliyorum
![]()
olsa atacağım vallahavarsa bildiğiniz özelden atın bi bakalım durumuna D:
![]()
olsa atacağım vallahameraktan ölüyorum bende
ama ödeme alırım herhalde freedomla mayıs nisans da çalışıp sonra özgüne başlamıştım sonra kanalların isimlerini vs hep kaybettim txt de yazıyordu format atarken silmişim
![]()
Yine iyisiniz her ay beleşten para gelcek hadi hadi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.