Freedom Hakkında

• Kullanıcı The_Myte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

The_Myte

iOS Developer
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar partner kanallarla çalışmaya freedom'la başladım ama genel 2-3 merak ettiğim konu var eğer kullanan varsa yardımlarını bekliyorum.

1) Ödeme alan en yüksek kaç haneli aldı , yüksek miktarlarda sıkıntı çıkardığını gördünüz mü? Ödeme tarihleri ne zaman ?

2) Spam kullanıp ödeme alanlar var mı ? Ne gibi sıkıntılar çıkıyor

3) Genel olarak sizce bu partnerlik sistemi nasıl ?

Eğer bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse şimdiden teşekkür ederim herkesin işine yarar İNŞALLAH Kolay gelsin iyi çalışmalar.

valla bu soruların cevapları benim de merakla beklediğim cevaplar zira bu ünlem olayından sonra biraz partnere ağırlık vermek iyi olur gibi geliyor.

4 haneli ödeme aldım. spam çalısıyorum freedomla iyi anlaşıyoruz :)

Freedom nasıl bir partner her ay paypala ödeme yapılıyormu yoksa hepsi bir sonraki aymı yapıyor ve sıfır yeni kanal kabul ediyomu

Sıfır yeni kanal kabul ediyor ödemeyi 2 ay(zamandan emin değilim) sonra paypala yapıyor biliyorum.

Aslında banka ödemesi ile paypalın farklı olmasın gerekir bu benım düşüncem yada partnerler her ay emegin karşılığını vermelidir çizgi film sorun olurmuarkadaşlar partnerlerde ??

freedom kesinti fazla ama ödmeleri sağlam

1) 175 Dolar Ödeme Aldım bugün yarın da 133 dolar gelicek ödeme tarihleri her ayın sonu 30-31 ama haziran kazancını ağustosta alıyorsun. mayıs kazancım 836 dolar kesinleşti temmuz 31 de alıcam inş. haziran kazancımda 4 haneli dolar kesinleşecek onuda ağustosta alıcam inş.

2) Dizi Film Çalıştığım Kanallardan Ödeme Aldım Kapanan Kanaldan Ödeme Aldım
''2 Topluluk 2 Telifli Kanalı Hala atmadılar 4 bin abonesi var'' vine kanalı :D

3) %40 Kesinti Çok Fazla Ama Ödemeleri Sağlam Bazende İnsanı Deli Ediyolar..

bide adsense gibi kanallarını 1 dashboardda buluşturup kazanclarını üst üste alabiliyorsun..

pek bilgim yok soru sormayın :D

http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/37433-sizce-nasil-ve-ne-kadar-eder.html Buda Freedoma Bağlı Kanal Çizgi Film Telifsiz Uyarısız... Ne Geliyosa Burdan Geliyoda insana Çok Koyuyo %40 :D 1500 Doların 500-600 doları onların :@ 1 milyar para ne demek ya :D

Son düzenleme:
1) 175 Dolar Ödeme Aldım bugün yarın da 133 dolar gelicek ödeme tarihleri her ayın sonu 30-31 ama haziran kazancını ağustosta alıyorsun. mayıs kazancım 836 dolar kesinleşti temmuz 31 de alıcam inş. haziran kazancımda 4 haneli dolar kesinleşecek onuda ağustosta alıcam inş.

bide adsense gibi kanallarını 1 dashboardda buluşturup kazanclarını üst üste alabiliyorsun..

evet, bugün ödeme günü bana henüz ödeme geçmediler :s

Genel olarak bir çok özelliği var.Gittikçe gelişiyor.Beta olan bir çok özellik var
%110 kazanç sağlama gibi bir şansınız var

http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/37433-sizce-nasil-ve-ne-kadar-eder.html Buda Freedoma Bağlı Kanal Çizgi Film Telifsiz Uyarısız... Ne Geliyosa Burdan Geliyoda insana Çok Koyuyo %40 :D 1500 Doların 500-600 doları onların :@ 1 milyar para ne demek ya :D

Çok teşekkür ederim çok yararlı bilgiler :)

Arkadaşlar artık bos kanalları kabul etmiyorlar heralde 2 gündür yaptığım başvurulara cevap gelmiyor :/

başvuru

başvuru nasıl yapılıyor forumda bi link bulamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri