/dashboard/revenue buradamı görüyoruz kesinleşen kazancı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Okuduğunu anla önce sen,niye yazmışım o mesajı bi oku.
/dashboard/revenue buradamı görüyoruz kesinleşen kazancı
kesinti çok fazla be.. 800$ kesmişler :s
Ne için yazmışsın hocam acaba ? Ben yanlış forumdamıyım merak ettim. %40 kesinti ve ödeme sıkıntısı değilmi hocam mesele. Başka bir şey yazdında ben başka alemdemiyim yanlışmı okuyorum. Tartışmayalım lütfen, partnere girerken şartlar belli değilmiydi, kabul ederek giriyoruz sonrada yok efendim kem küm. Sorun bu
Ne için yazmışsın hocam acaba ? Ben yanlış forumdamıyım merak ettim. %40 kesinti ve ödeme sıkıntısı değilmi hocam mesele. Başka bir şey yazdında ben başka alemdemiyim yanlışmı okuyorum. Tartışmayalım lütfen, partnere girerken şartlar belli değilmiydi, kabul ederek giriyoruz sonrada yok efendim kem küm. Sorun bu
bende 100$ civarı bir mebla var o 100$ kesinti yapılmış halimi yoksa o para üzerindendemi kesinti yapılacak anlamadım
Yahu hala anlamıyorsun,benim alıntı yaptığım arkadaşın mesajına bak,ironi denen şeyden bihabersin galiba,bende senin söylediğin şeyi belirtiyorum işte herkes sanki şartlar sonradan değişmiş gibi konuşuyor
Arkadaşlar kesinleşen kazanç ne zaman yatar ve atılan kanalımın kazancını alabilirmiyim,(sonrada kanal kapatıldı)
ayın 31 'de ödeme yapılıyor diye biliyorum,paypal hesaba baktım yatmamış.!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.