Messerschmitt
Yasaklanmış
açık kanalların hepsi gelmiş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benzersiz işlem numarasını yazıp bu hangi kanalın ödemesi diye mail at
kapanmazsa %100 ödeme.Kapanırsa %0 ödeme.çok paramı yediler kapandı diye çook.tskler hocam
bloke olmuyor yani demi hocam
bi yirmi otuz kanal koyalım bakalım
kapanmazsa %100 ödeme.Kapanırsa %0 ödeme.çok paramı yediler kapandı diye çook.
onu bilemem hocam ben freedoma uzağımhersey güzel hoş da hocam, %40 kesinti cok koyuyor :/ %5 civarı da payğal alıyor neredeyse yarı yarıya kesinti bi de ilk ödemeni 3 ay sonra alıyorsun
kararsız kaldım
aslında 3. aletnatif olabilir ama %40 kesinti cok fazla kendi ekndimize ref olsak bu %40 kesintiyi %25 e indirebiliyoruz bu sekilde sıkıntı olur mu
hersey güzel hoş da hocam, %40 kesinti cok koyuyor :/ %5 civarı da payğal alıyor neredeyse yarı yarıya kesinti bi de ilk ödemeni 3 ay sonra alıyorsun
kararsız kaldım
aslında 3. aletnatif olabilir ama %40 kesinti cok fazla kendi ekndimize ref olsak bu %40 kesintiyi %25 e indirebiliyoruz bu sekilde sıkıntı olur mu
2 hane kapanan kanalın parasını göndermiş
bir ilk..
hersey güzel hoş da hocam, %40 kesinti cok koyuyor :/ %5 civarı da payğal alıyor neredeyse yarı yarıya kesinti bi de ilk ödemeni 3 ay sonra alıyorsun
kararsız kaldım
sıkıntı olmaz hep refimden başvuruyorum geliyor da rec kazançları.
refinden %15 mi alıyorsun yoksa azatın dediği gibi %6 mı
6 haneli ne ya $100.000 partner odemesi mi olur![]()
![]()
ASUS ZENFONE Cihazımdan gönderildi
6 haneli ne ya $100.000 partner odemesi mi olur![]()
![]()
ASUS ZENFONE Cihazımdan gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.