Freedom Kazanç Payı Artırma

• Kullanıcı ODEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri

ODEL

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.oguzdelioglu.com
bazı arkadaşlar soruyordu bende göstereyim dedim.
Öncelikle login oluyoruz.Daha sonra vereceğim linke giriyorsunuz.

Login

yukarıda eğer You have xxx FP şeklinde xxx yazan yerde puanınız yoksa bu işlemi yapamazsınız.Ben puanınız var diye kabul ediyorum.

aşağıda Radeem butonuna basın ve çıkacak olan bölümde hangi ayda kazancınızı artıracaksanız onu seçin ve % kaç artmasını istiyorsanız onu seçin.İşlem Bitmiştir arkadaşlar :)

bu arada puan nasıl kasılır diye soran olursa sanırım referans kasarak elde ediyorsunuz. Ben 300küsür kastım ve bundan sonraki 2 aya kanallar %110 daha fazla ödeme alacak.

bazı arkadaşlar soruyordu bende göstereyim dedim.
Öncelikle login oluyoruz.Daha sonra vereceğim linke giriyorsunuz.

Login

yukarıda eğer You have xxx FP şeklinde xxx yazan yerde puanınız yoksa bu işlemi yapamazsınız.Ben puanınız var diye kabul ediyorum.

aşağıda Radeem butonuna basın ve çıkacak olan bölümde hangi ayda kazancınızı artıracaksanız onu seçin ve % kaç artmasını istiyorsanız onu seçin.İşlem Bitmiştir arkadaşlar :)

bu arada puan nasıl kasılır diye soran olursa sanırım referans kasarak elde ediyorsunuz. Ben 300küsür kastım ve bundan sonraki 2 aya kanallar %110 daha fazla ödeme alacak.

300 küsür dediğin kendi kanallarınımı kastın :D

konu dışı bişey sorucam : Freedomda kanalları tek bır kanala bağlama yontemi var ne işe yarıyor?

puanı başkasına transfer imkanı varmı?

ayrıca referans dışında ne yapabiliriz puan kazanmaya?

puanı başkasına transfer imkanı varmı?

ayrıca referans dışında ne yapabiliriz puan kazanmaya?

Bir ay icinde, izlenim yada abone sayini daha onceki toplam izlenim yada abone sayisinin iki katina cikartinca 100 puan aliniyormus.

[MENTION=14816]ODEL[/MENTION]

resimli anlatım yapmış olsaydın daha tadlı olurdu :D

nasıl yani sen 1 ayda 200 $ kazancan sana 420 $ mı ödicek ?

dostum ozaman verecekleriş fark %10 ....%110 değil...arkadaş hatalı yazmış demekki...

Hayir %110 dogru. Partnerler normalde kazanclarin ortalama %60 ila %80 'ini oderler. Yani 200 dolarin 120 ile 160 dolarini.. Freedom ise, gerekli gorevleri yerine getirirseniz size kazancinizin %110 unu oderim diyor, yani kazancinin hepsini + %10 fazlasini oderim diyor. :)

Hayir %110 dogru. Partnerler normalde kazanclarin ortalama %60 ila %80 'ini oderler. Yani 200 dolarin 120 ile 160 dolarini.. Freedom ise, gerekli gorevleri yerine getirirseniz size kazancinizin %110 unu oderim diyor, yani kazancinin hepsini + %10 fazlasini oderim diyor. :)

Hımmm o açıdan bakıyoruz yani :) ok üstad....normalde bir rakamın %100 fazlası o rakamın 2 katı demektir...ama kesinti vs düşünmemeiştim ben direk dediğim açıdan bakmıştım :)

Hımmm o açıdan bakıyoruz yani :) ok üstad....normalde bir rakamın %100 fazlası o rakamın 2 katı demektir...ama kesinti vs düşünmemeiştim ben direk dediğim açıdan bakmıştım :)

Aslinda cogu kiside bu yanlis algilama var.. Bazi arkadaslar saniyor ki %110 fazlasini alacaklar fakat olay %110 fazlasi degil, kazancin %110 u :)

Aslinda cogu kiside bu yanlis algilama var.. Bazi arkadaslar saniyor ki %110 fazlasini alacaklar fakat olay %110 fazlasi degil, kazancin %110 u :)

şu açıdan da bakabiliriz...diyelim ki firmanın kesintisi %30 ....firma sana bu %30 + %10 veridğine göre ...bu işlem sonucunda kazandığın para kesintiler sonucu alacak olduğun paranın %40 fazlası !!!

Mayıs Ayında Ben 110 FP Ödeyerek Sözde Mayıs ayını %110 Kazanç Yaptım.

Ancak Dün Kesinleşti ve Sonuç

$ 981.95 (60%) $ 589.17

%110 Hikaye Beyler

Yada Beta Olduğu İçin yanlışlık oldu ama ben mayıs ayını 110 fp ödeyerek %110 yaptım yani

şimdi ben bunu freedom yöneticilerine nasıl anlatırım..

yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar ?

yardımcı olursanız paramı kurtarırsam 180 FP Gönderirim size

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri