Freedom network deneyimim ( 1 gün içinde kabul ediyor)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Awe partnerlige genelde bos kanalida kabul ediyormus. Bir kanalimi aweye bagladim ve yükledigim videolari dolar isaretini yaktim. Partner iptal talebi yaptim simdi. Bakalim eger partnerden attiginda dolar olarak kalirsa o sekilde faydalanmak gerekir diye düsündüm ve o yüzden sordum:)

Cevap icin tesekkürler.

Dün denedim, nasıl ki partnere girince tüm dolar işaretleri sönüyor , çıkınca da ışıklar sönerek çıkıyor .para kazanmaları açınca alayı ünlem

Tapatalk ile yazıyorum

Pekala 1 dolar minimum ödeme demişsin. Şimdiye kadar katılanlardan elbette 1 doları geçenler vardır bizlerle tecrübelerini paylaşabilirler mi rica etsem ?
Basit bir ödeme isteği gönderip ödeyip ödemediklerini test edebilirmisiniz ?

1 doları geçen olsa da nasıl ödeme kesinleşmeden para isteyemezsinki. Daha önceden katılıp ödemesi kesinleşen varsa isteyebilir

ppc sitesi mi bu 1 doları geçince ödeme talep edilecek:)

para almadım ben ama , awe de ilk başlarda ödüyordu buda öder tahminim. ayrıca o verdidği lisanslar için denemek lazım bence.

lisansalara baktım. biri canlı yayın programı biri de ekran kayıt programı şu game dediği. oyun oynarken kayıt yapmak için özel birşey olsa gerek.

Dün denedim, nasıl ki partnere girince tüm dolar işaretleri sönüyor , çıkınca da ışıklar sönerek çıkıyor .para kazanmaları açınca alayı ünlem

Arkadaşlar bende dün partnerliğe başvurmuştum bu sabah baktım kabul edilmişim az önce geçiş yaptım ve 500 civarında dolar yanan videom vardı dolar işaretleri söndü hiçbiryerde para kazan diye bi menü yok nasıl olacak bu iş sonra kendiliğindenmi gelecek yoksa partner firmasımı yakacak o dolarları hadi eski videolar yanmıyor desek yeni video yükledim onuda para kazanmaya açamıyorum
para kazanma yazısının önünde Para kazanma ayarları, içerik sahibiniz tarafından yönetilir. diye bir yazı var .

ilk defa bi partnerliğe gireyim dedim elim ayagıma dolaştı. bu işleri iyi bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Arkadaşlar bende dün partnerliğe başvurmuştum bu sabah baktım kabul edilmişim az önce geçiş yaptım ve 500 civarında dolar yanan videom vardı dolar işaretleri söndü hiçbiryerde para kazan diye bi menü yok nasıl olacak bu iş sonra kendiliğindenmi gelecek yoksa partner firmasımı yakacak o dolarları hadi eski videolar yanmıyor desek yeni video yükledim onuda para kazanmaya açamıyorum
para kazanma yazısının önünde Para kazanma ayarları, içerik sahibiniz tarafından yönetilir. diye bir yazı var .

ilk defa bi partnerliğe gireyim dedim elim ayagıma dolaştı. bu işleri iyi bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Bekle biraz daha az once gecis yapmissin.

Aynen bekle biraz daha hepsi kendiliginden dolara donecek yavas yavas

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Neredeyse boş sayılabilecek kanalı aldılar 12 saatte bakalım kazancı ödemeleri nasıl olacak.

Bakalım deniyecez artık,dash falan profesyonel gözüküyor ama kural ve şartları ne gösterir bilemicem.

Forumlarında görevli bir mod ile canlı chatte konuştum az önce, telif yiyen kanallar için ödeme yapmama veya ödemeyi duraklatma gibi bir durumuz var mı diye. Öyle bir şey yapmıyoruz biz dedi.Awesomeness öyle yapıyor dedim , hayır bizde öyle bir şey yok dedi. Konuşmdan anlaşıldığı kaadarıyla telif yiyince patnerden atmıyorlar ve ödeme yapıyorlarmış. Ödeme duratlama gibi bir şeyleride yokmuş.Konuştuğum kişi Modaratör Kan.

Not olaraktan, benim bu partnerle ilgili bir sorumuluğum yoktur.Bana pmle destek felan istemeyiniz.Ben sadece bulduğum bilgileri paylaşmak istedim.Bende
bu networka yeni katıldım.İlerde olumsuz bir şey olursa beni sorumlu tutmayın lütfen.Yani awe gibi sonradan dönek çıkarlarsa demek istedim.

Kolayca kabul ediyorlar zaten kanalları herkes girsin denesin en azından bir kanalla,kazançta kişiye ait riskte.Sonda konuşulacak şeyi başta konuşmak lüzumsuz.

Bu adamlar benim topluluk yemis kanalimi bile partnere alacaklardi. Telif yiyince falan atmiyolar, ama tutupta siz cok goze batacak tehlikeli icerik yuklerseniz affetmez atarlar soyleyeyim simdiden.

Bu adamlar benim topluluk yemis kanalimi bile partnere alacaklardi. Telif yiyince falan atmiyolar, ama tutupta siz cok goze batacak tehlikeli icerik yuklerseniz affetmez atarlar soyleyeyim simdiden.

bendede var bi topluluk yiyen kanal ama günlük izlenme ortalama 8-10 k yakında silemyi düşünüyorum adsensedeki diger kanalları etkilememesi için acaba buraya basvursam alırlarmı ki?

bendede var bi topluluk yiyen kanal ama günlük izlenme ortalama 8-10 k yakında silemyi düşünüyorum adsensedeki diger kanalları etkilememesi için acaba buraya basvursam alırlarmı ki?

8-10k icin sanmiyorum. Benim kanali almak istemelerinin sebebi gunluk 100-150k izlenim aliyor olmasi ve 10k dan fazlada abonesi olmasiydi. Normalde hic bi partner kabul etmiyor ama bunlar davet bile gondermislerdi. Girmedim tabii %70 odediklerinden dolayi. Yinede bi dene tabii istiyosan.

Life network tavsiyemdir 2 hafta oldu partnerdeyim dizi film dolu, quiz networkun alt partneri

Tapatalk ile yazıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri