Freedom network deneyimim ( 1 gün içinde kabul ediyor)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Konudaki linki kaldırıyorum madem öyle bir korkunuz var, ben yardım için açtım bu konuyu, art niyet aramanızda gerek yok. Keşke de açmasaymışsım.

Yanlış anladın ben zaten bilerek senin refinden başvurdum sadece konuda aynı panelde görünüyor kanallar diye nesajlar gördüm ve sordum aynı panelde mi görünecek kanallarımız nasıl oluyor art niyet aklımın ucundan dahi geçmdi.

Yanlış anladın ben zaten bilerek senin refinden başvurdum sadece konuda aynı panelde görünüyor kanallar diye nesajlar gördüm ve sordum aynı panelde mi görünecek kanallarımız nasıl oluyor art niyet aklımın ucundan dahi geçmdi.

Refli ve refsiz link ekliyorum o zaman

Arkadaslar dizi,cizgi film v.s yükledigimizde sıkıntı olur mu?
Hemen salladılar kanalı demis bir arkadasda deneyen var mı baska ?

Arkadaslar dizi,cizgi film v.s yükledigimizde sıkıntı olur mu?
Hemen salladılar kanalı demis bir arkadasda deneyen var mı baska ?

Film kanalım ekli şuan. Bir sorun yaşamadım 2.gün! Hemde direk film olarak kabul ettiler. sonradan yükleme değil!

bir soru sorayım cevap verirseniz çok iyi olur belki bende başvururum
dediğiniz network'a başvuru yaptım artık adsense'den para alamıyacakmıyız yoksa her iki yoldan'da para kazanacakmıyız?

arkadaşlar kanalı kabul edildi diye mesaj geldi freedom dan ama ben ne yapacağımı bilmiyorum kanal hala eskisi gibi adsenseye bağlı. İlk kez partnere bağlıyorum ne yapacağımı söyleyebilirmisiniz.

3 kanalıda aynı hesaba topluyoruz diyelim birine birşey olunca diğerlerini atmasınlar :)

umarım tek telifte atmazlar ya o çok kötü oluyor =)

Dün bi dünya engeli geldi Creativeden atılan kanalıma.. Şey Korkusuna en iyi kanallarımdan birini bu partnere soktum üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.. Umarım problemsiz bir partnerdir :/

Bu dashboard için şifre ve kullanıcı adı ne zaman geliyor?

3 kanalıda aynı hesaba topluyoruz diyelim birine birşey olunca diğerlerini atmasınlar :)

umarım tek telifte atmazlar ya o çok kötü oluyor =)

konuştugum kadarı ile bize öyle bir şey yok dediler. tek teliflide olsan paran zamanı gelince ödenir diye.

---------- Mesaj saat 12:20:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:19:45 civarında gönderildi. ----------

arkadaşlar kanalı kabul edildi diye mesaj geldi freedom dan ama ben ne yapacağımı bilmiyorum kanal hala eskisi gibi adsenseye bağlı. İlk kez partnere bağlıyorum ne yapacağımı söyleyebilirmisiniz.

hesap özetini bul , sağda daha fazla bilgi olur ona tıklayıp kabul et.

---------- Mesaj saat 12:21:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:20:34 civarında gönderildi. ----------

bir soru sorayım cevap verirseniz çok iyi olur belki bende başvururum
dediğiniz network'a başvuru yaptım artık adsense'den para alamıyacakmıyız yoksa her iki yoldan'da para kazanacakmıyız?

adseden almıcaksın partnerden alıcan

video yönetici > kontrol paneli sonra sağ tarafta yazar davet diye tıkla ona

Bu dashboard için şifre ve kullanıcı adı ne zaman geliyor?

Video yöneticisine gel ordaki sol daki menüden DASHBOARD a tıkla. orda sagda bi davet geldi diye bişe görcen altındaki tuşa bas. o kadar

---------- Mesaj saat 14:50:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:46:52 civarında gönderildi. ----------

@Cemil2006 Kardeşim bi soru sormak istiyorum. Partnere başvururken 3 tane seçenek geliyor önümüze ya. Recruitter - Partner - diğerini hatrlamıyorum.. burdan hangisini seçiyoduk. Partner dimi ?

Birde diğer kanalları bağladım kabul edildi. ama kabul etme olayı gelmedi kanala.

Video yöneticisine gel ordaki sol daki menüden DASHBOARD a tıkla. orda sagda bi davet geldi diye bişe görcen altındaki tuşa bas. o kadar

---------- Mesaj saat 14:50:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:46:52 civarında gönderildi. ----------

@Cemil2006 Kardeşim bi soru sormak istiyorum. Partnere başvururken 3 tane seçenek geliyor önümüze ya. Recruitter - Partner - diğerini hatrlamıyorum.. burdan hangisini seçiyoduk. Partner dimi ?

Birde diğer kanalları bağladım kabul edildi. ama kabul etme olayı gelmedi kanala.

Hocam bildiğim kadarıyla anlatayım, 3 seçeek geliyor ya ortadaki partner olman için, network olan , network kurman için , baştakide recuiter o önemsiz. Kanal ekleme yöntemini hiç kullanmadım ama okudugum kadarıyla add channels diyip birden fazla kanalını ekleyebiliyorsun ve bu sayede tek dashboardda görüyorsun kanalını.Sorusu olan arkadaşlar varsa adminlerine sorabilirim veya
[email protected] adresine mail atıp cevap alabilirsiniz. 2 saat sürmeden cevap geliyor.

Kabul edildim, kontrol panelinden gelen teklifi kabul ettim, lakin kullanıcı adı şifre vs gelmedi.. Kanal ayarlarında bu networkün adı yazılı şuan

[email protected] bu adrese kayıt oldugunuz email ile mesaj gönderin.
i joined your partner but l havent got my dashboard login.

gibi yazın bir kaç saate dönüş yaparlar.

dahsboard şifresini nereden değiştiriyoruz yaw

bu arada kendi kanalımdan diğer kanalı davet ettim kabul edilirse 1 yıllık %15 fazladan mı alıcam doğru mu anladım ?

dahsboard şifresini nereden değiştiriyoruz yaw

bu arada kendi kanalımdan diğer kanalı davet ettim kabul edilirse 1 yıllık %15 fazladan mı alıcam doğru mu anladım ?

puan sistemi var arkadaş burada açıklamış..

%110 kadar olan kazanç kısmı için araştırdım sistem söyle işliyor:
Normalde kazancın %60 veriyorlarmış ve Freedom Points(FP) kazanaraktan bu %60 kazanç yükseltilebiliyormuş.
10 tane Video yükleyip, yorum yada beğeni alırsanız 10 puan
Forumlarında 10 aktif konu açmak 10 puan
4 tane benzer içerikli kanalı davet etmek 40 puan
Sonuç olaraktan 110 puanı ulaştıgınızda bunları kullanıp, kazandıgınız paranın %110 alacaksınız. Kesinti olmadan artı %10 da fazla. 110 puana ulaşamadıysanız puanı biriktirip istediğiniz zaman kullanabiliyormuşsunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri