Freedom network deneyimim ( 1 gün içinde kabul ediyor)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Merhaba Arkadaşlar sonuç olarak tavsiye ediyor musunuz
Ve ünlem gelmiyor değilmi quiz gibi direk para yanıyor ?

3 Ay ara ile ödüyor ve bu partneri kullanıyorlar mı ?
doğru mu anladım ödeme 3 ay sonra mı gerçekten [MENTION=12014]Karınca[/MENTION]

Arkadaşlar gerçekten ödeme 3 ay sonramı yapılıyor ?

Arkadaşlar freedoma girdim suan partnerdeyim ancak dashboard dan izlenim falan alamıyorum göremiyorum yani neden bilen var mi ?

Benim özgün ben özgün çalışıyorum ama spam alıyor fakat sonra inceleyip atıyor diye biliyorum

Arkadaşlar Freedom güncel şartları aynı mı?

---------- Spam Engelliyici 12:01 ---------- Önceki Mesaj 11:43 ----------

Freedomla çalışan kimse yok mu ?

Özgün veya yarı özgün çalışıyorsanız problem olmuyor.İzlenim ve abone şartı yok birkaç saat içinde başvurunuz onaylanıyor.Kesinti miktarı biraz fazla başka bir eksi yönü yok.
Arkadaşlar Freedom güncel şartları aynı mı?

---------- Spam Engelliyici 12:01 ---------- Önceki Mesaj 11:43 ----------

Freedomla çalışan kimse yok mu ?

Ya arkadaşlar ben freedoma başvurdum 1 video var kanalda 33 izlemim günlük aylık 1000 istiyor yazıyor.Benim videom 793 görüntülenme almış ama hala davetiye gelmedi.Freedomda kanalı olan arkadaşlar cevaplayabilirler mi?Freedomın dashboardunda kanalım gözüküyor ancak kanalda freedom davetiyesi gelmedi.

---------- Spam Engelliyici 10:28 ---------- Önceki Mesaj 10:22 ----------

Emaile link geldi tıkladım fully accepted diyor ama kanalda freedom yazmıyor.

Evet zamanında cok büyük vurgun yediğim partnerlerden bir tanesi :) bentpixels de anında davetiye gönderiyordu yüzde 50 vermesine rağmen 47 kanalımı kanaldan atıp parayıda vermedi. freedom da aynı sekilde bir cok kanalımı atıp bırcok kanalımı kapattı ve yallah çekti :) baglıcak arkadaşlara onerım büyük kanallarınızı baglayarak freedom da cop etmeyin..

Davetiye gelmedi diyorum arkadaşım [MENTION=27895]saiyan100[/MENTION] sadece emailime link geldi.Linke tıkladım ama kanalımda freedom gözükmüyor.Freedomda şuan dashboardta kanal gözükmesine rağmen.

---------- Spam Engelliyici 10:34 ---------- Önceki Mesaj 10:33 ----------

Bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri