Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dün bağlantı kaldırma isteği yolladım henüz kaldırmamışlar. 2 saatte başvuru onaylayan firma 1 gün geçti daha kaldırmamış bağlantıyı.
daha önce hangi firmadan 1 günde çıktın? iyice laçka yaptınız
elimde para kazanması açık ama videoların para kazanmasını açmadığım 20 adet kanal var. içlerinde en az 10 en fazla 30 video var. Kanallar 1 haftalık ve hepsini birden partnere sokmak istiyorum. Düşünceleriniz nedir ? Freedom network 1 haftalık kanalları kabul edermi ? tüm bu kanalların getirisini toplayıp o şekilde mi ödeme yapıyorlar yoksa her kanal için ayrı ayrı mı yapıyorlar ?
yok yapmıyor kardeş biz hayrına giriyoruz bu networke
elimde para kazanması açık ama videoların para kazanmasını açmadığım 20 adet kanal var. içlerinde en az 10 en fazla 30 video var. Kanallar 1 haftalık ve hepsini birden partnere sokmak istiyorum. Düşünceleriniz nedir ? Freedom network 1 haftalık kanalları kabul edermi ? tüm bu kanalların getirisini toplayıp o şekilde mi ödeme yapıyorlar yoksa her kanal için ayrı ayrı mı yapıyorlar ?
Ya senden tarafa bir sıkıntı yok kardeş de geçen burada konumu açtım adam o kadar süzme ki gelmiş oh spamlayacak kanal bulduk diyor ya böyle insanlara denk geldim forumda vallahi ben ne spam nede hakkım olmayan kazancı istemem başkası alsın ben almayayım çünkü hesap var ahirette orada terletirler azap ederler bunları düşünmem lazım.
Yoksa konuyu buraya açarım kendime güveniyorum da bir sürü kişi şimdi kopyalayacak benden fazla kazanacak kazansın hesabın sorarlar ona da ben daha hiç kazanmamışken adam benim üstümden kaç dolar kazanacak ALLAH bilir![]()
Kabul eder, tek dashboard'da toplayabiliyorsun kanalları.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.