Ödemeler partnere girdikden 2 ay sonra ödenmeye baslıyor.paypala baktım hala ödeme yok
2 ay oldu mu sizin ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ödemeler partnere girdikden 2 ay sonra ödenmeye baslıyor.paypala baktım hala ödeme yok
Ödemeler partnere girdikden 2 ay sonra ödenmeye baslıyor.
2 ay oldu mu sizin ?
Spamdan kapanan 1 dolar ve 100 dolar da geldi.Evet 2 ayi oldu o arkadasin. Bende odeme alamadim, spamdan kapanmisti kanal. Mail attim cevap bekliyorum bakalim. Konuda spamdan kapandigi halde odeme alanlar olmustu sanirim.
Arkadaşlar partnere gireli üç ay oldu ilk ayın ödemesi kesinleşmiş ama şöyle bir yazı var nasıl yapıcaz ?
![]()
beyler bu yeni arayüzde partner kabul butonunu bulamadım?
edit:3 kanal ekledim üçünde de davet edildiniz vs diyor ama sadece 1 tanesinde butonu var. [MENTION=8601]cemil2006[/MENTION]
bu ayın 31 de ödenecek o para
İlk girenler epey sabırlı olmalı yani. Bakalım ödeyecek mi çizgi film çalışıyorum eğer öderse çizgi filme boğarım kanalı vallaYalnız bunun da sonu awe gibi olacak demedi demeyin
![]()
Her partnere aynısını diye diye ave gibi yapıyosunuz valla adamlar ne güzel ödüyolar ave mave karıştırmayın zoomin o kadar şart arıyo kanalı partnere almak için bloke koyuyo bunlar boş kanalı alıp ödemeyince neden çok oluyo ki.
Hocam bence bu ave freedom creative zoomin gibi küçük partnerlerin videoların izlenimlerine hiç bir katkısı olmaz senin şansına ave daha iyi izlenmiştir ama bunların işi gücü para başka bişey değil ha machinimaya girersin oyun kanalıyla onlar kanalının veya videolarının reklamını yapar o zaman katkısı olur ama ave vb partnerlerden bekleme öyle birşey.Hocam ben freedoma ilk girerken seosunu denemek için girmiştim hani ilk sıra değil de en azından bi 3.-4. sıraya atsa ben o kanalı özgün devam etcektim.
Baktım seosuna hiçbir katkısı olmuyor hatta tahminime göre freedom pingleme bile yapmıyor ağındaki kanallara. Hal böyle olunca özgün kanalıma izlenme gelmedi ben de spama başvurdum. Bilmiyorum diğer arkadaşlarda durum nasıl spam yapma sebepleri neler ama benim durumum böyle yani.
Awe mesela ciddi anlamda güzel seo yapıyor ödeme yapacağını bilsem aweye girer hayatımın sonuna akdar özgün takılırım ama yakın arkadaşlarımdan birisi 7k dolarını alamayınca (%100 özgün kanal çalışıyordu telif vb yoktu) işin boyutu değişti.
Hocam bence bu ave freedom creative zoomin gibi küçük partnerlerin videoların izlenimlerine hiç bir katkısı olmaz senin şansına ave daha iyi izlenmiştir ama bunların işi gücü para başka bişey değil ha machinimaya girersin oyun kanalıyla onlar kanalının veya videolarının reklamını yapar o zaman katkısı olur ama ave vb partnerlerden bekleme öyle birşey.
Aynen machinima gibi partnerler büyük partnerler gerekirse ağındaki kanalların reklamını yapıyor yine de sana sahip çıkıyor yalnız awesomeness netowrkün seosunu bizzat denedim 3 kanalla denedik arkadaşla bu adamlar backlink, ping, imleme vs hizmet satın alıyor galiba veya kendi ellerinde bi 10bin-20bin backlink vardır onlarla seni ilk sıraya taşıyor yani denersen görüceksin.
Biz 3 kanalda denedik dandirik oyun kanallarıydı hiç editleme vs yapmadık sadece oyun akyıtları içeren 3 kanal da (farklı zaman dilimlerinde aweye sokuldular) ilk sayfaının ilk sıralarında çıktı.
Bilmiyorum belki de dediğin gibi şans eseridir ama bildiğim tek birşey var adsense çalışarak ilk sıralara çıkmak ta, video yanındaki videoların ilk sıralarında çıkmak ta çok zor.
En azından freedom bunu sağlıyor mesela birisi başka bir kanalda gta5 videosu izliyor sağ taraftaki ilk sıralarda senin gta5 videon yer alıyor, aramalarda çıkmak kadar etkili olmasa da güzel birşey bence.
Freedomun çok hakkını yemek istemiyorum şimdiGenel olarak güzel bir firma güzel bir partner ama dediğim gibi ilk sıralara olmasa da beni ilk sayfaya taşımasını beklerdim en azından 3 aylık kanalım bunu hak etmişti yani...
arkadaşlar anasayfada partnere başvuru hangisi acaba ? Partner + Recruiter
mi ? yoksa Recruiter only mi ? yalnş yerdenmi başvuruyorum acba ?
anasayfada partner withs us var oradan basvuru yapacaksin .. kabul etmeleri de uzun suruyor 24 saat dolmadan kabul etmiyorlar galiba .. cünkü orayı beklerken baska partnere basvuru yapıyorum diğer partner daha hızlı geliyor ..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.