Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Freedom mayıs kazancının ödemesini yapmış bana. forumda benden başka ödeme alan yok mu![]()
24 Saat içinde davet yolluyor Freedom sözleşme görmedim ben Freedomda sadece sizi ağına katmak istiyor diye bir mail atıyorlar.
meil geldi hocam ama kanalada sözleşme gelmiyormu
freedoma kayıt olurken zaten sözleşmeyi kabul ediyorsunuz. Sonradan gelen bir sözleşme yok
[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] Freedom kazançları kesinleşmedi bu ay ve olanlarda Dasboard da gözükmüyor bi sorun mu var ?
hocam kanal kısmında işortağı freedom yazması lazım yok
sürekli güncelleme oluyor. kapanan kanalınız varsa onların kazançları silindi. diğer kazançları göremiyorsanız özelden kullanıcı adlarını yollayın biz görebilioruz
---------- Spam Engelliyici 22:46 ---------- Önceki Mesaj 22:32 ----------
kanalınız bizim bayiliğimiz deyse özelden kullanıcı adını atın bakalım. değilse youtube.com/dashboard kısmına bakın davetiye gelmişmi
hocam keşke sizi daha önce bilseydim durumu özet geçeyim kanal telif almıştı
3 gün önce kanala bir giriş yaptım hem telif kalkmış hemde kanal patlama yaşamış quiz kabul etmediği için bende freedom önerdiler ona üye oldum kabul edildi mesajı geldi ama ağa katıl kabul seçeneği kanala gelmedi
özelden kanalın kanal ayarları kısmının resmini atarmısın ordaki bir sorundan olablir kabul edilmemsi. taşımak isterseniz özelden size link yolluyorum o adımları yaparsanız kanalınız 1 haftaya bizim freedom panelimize düşer
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.