Freedom Network - Kesinleşme ve Ödemeler Hakkında.

CemaLi

Platin Üye
Merhaba arkadaşlar benim gibi bu networke bağlı olan arkadaşlar bu başlık altına kesinleşme tarihi ve ödemeler hakkında bilgi paylaşırsa hepimiz yararlanabiliriz.

Benim Mart ve Nisan aylarının kazançları kesinleşti. Mart ayındaki kazançlar Mayıs ayının sonuna doğru, Nisan ayının kazançları ise Haziran ayının sonuna doğru ödeneceği gözüküyor.

6hn7rq.jpg

ben sordumda daha önce ödeme alanlara, dashboardaki tarihten ne bir gün ne bir gün sonra, tam yazan tarihte ödemişler daha önce.

Merhaba arkadaşlar benim gibi bu networke bağlı olan arkadaşlar bu başlık altına kesinleşme tarihi ve ödemeler hakkında bilgi paylaşırsa hepimiz yararlanabiliriz.

Benim Mart ve Nisan aylarının kazançları kesinleşti. Mart ayındaki kazançlar Mayıs ayının sonuna doğru, Nisan ayının kazançları ise Haziran ayının sonuna doğru ödeneceği gözüküyor.

6hn7rq.jpg

Hocam benimde kesinleşti paranın gelmesini bekliyorum

arkadaşlar ödeme alırsanız şu mesajımı alıntı ile cevaplar mısınız :)

Freedom'da paraniz kalmaz arkadaslar. Yeter ki duzgun icerik paylasin.

edit tam zamanında ödeme yapıyor

Son düzenleme:
içinde 2k Dolar olan bir film kanalım dün youtube kıyımına ugradı ve kapandı acaba parayı öderlermi merakla bekliyorum
Öderlerse ne ala ödemezlersede :)

6hn7rq.jpg

bende hala keısnleşme yok april 0 sebebi ne olabilir? kanalda aslında unlemlidi sonradan geçiş yaptırım...

Ödemelerin kesinleşme tarihi ne zaman oluyor arkadaşlar? Birde kapanan kanalların parasını ödüyorlar mı?

Ödemelerin kesinleşme tarihi ne zaman oluyor arkadaşlar? Birde kapanan kanalların parasını ödüyorlar mı?

bunu kimse bilmiyor eger öderlerse gercekten 10 numara olur 100 kanalım vardı burda 50 si kapandı hemde bir tanesi baya yüksek meglagdı eger o kanalı öderlerse benm gözümde en kralı freedom olur :)

Bu arada sanırım snein kanalpara kesinleşmeden kapanmıs o yüzden 0 dolar yazıyordur benimde var öyle kanallarım bakalım bekleyip görecegiz ama ban aödemeyecekler gibi geliyor.

bunu kimse bilmiyor eger öderlerse gercekten 10 numara olur 100 kanalım vardı burda 50 si kapandı hemde bir tanesi baya yüksek meglagdı eger o kanalı öderlerse benm gözümde en kralı freedom olur :)

Bu arada sanırım snein kanalpara kesinleşmeden kapanmıs o yüzden 0 dolar yazıyordur benimde var öyle kanallarım bakalım bekleyip görecegiz ama ban aödemeyecekler gibi geliyor.

Evet kesinleşmeden kapandı.. Freedom panelde kanal hala aktif gözüküyor. Ama bakalım. O güne kadar olan kazancları ödeseler iyi olur ;)

Bu ayın sonunda ödemeler yollanacak diye bahsediliyor freedom da... Kesinleşme olayıda yine ay sonu yada diğer ayın ilk haftası olabilir...

arkadaslar partner kanalimda en ustteki genel bakisa tikladigimda bu uyariyi veriyor turkce cevrilmis hali
Sizin Forum kullanıcı ayarlı değil. Ek Özgürlük almak için ayarlayın! puan! buraya tıklayın.

tum hersey tamam eksik olarak sadece skyp oda istege bagli diyor sizce bu uyariyi neden veriyor ???

6hn7rq.jpg

Yarın Yatırıyorlar Galiba May 31 Yazdıklarına göre ??

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri