Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
geçmiş ödemelere paypaldan bakabilecek yok mu yaw? paranın geliş saatine baksınlar
geçmiş ödemelere paypaldan bakabilecek yok mu yaw? paranın geliş saatine baksınlar
1 haziran 07:41
30 haziran 20:10
temmuz 18:48
ağustos 13:01
Haziranda 1 rine ertlemişler ins bugün erteleme olmazda ödemenin durumu sunuclanır olumlu yada olumsuz
Haziranda 1 rine ertlemişler ins bugün erteleme olmazda ödemenin durumu sunuclanır olumlu yada olumsuz
Insallah dedigin olmaz. Sileceklerse de bugün silsinler. 1 gün daha bekliyemem walla babus. Kesin ödiceğiz deseler 6 ayda beklerim![]()
[/URL][/IMG]![]()
yeni ödeme geldi sandım![]()
neyse 2 saat yokumakışına bırakayım yeterince sabırsızım bugün sabrımı yenem biraz
[MENTION=7807]gurayergun[/MENTION] babus gecen ay sıkıntılıydı kapananlardan hic kimseye ödemediler
yeni ödeme geldi sandım![]()
neyse 2 saat yokumakışına bırakayım yeterince sabırsızım bugün sabrımı yenem biraz
[MENTION=7807]gurayergun[/MENTION] babus gecen ay sıkıntılıydı kapananlardan hic kimseye ödemediler
Kapanan kanallara ödeme gelmedi
Benim açık kanallar tamam zaten fazla bir şey yoktu meblağ olarak kapanan kanallarda yüklü miktar lar vardı ödeseler bari bayram harçlığı yapacaz [emoji1]benim açık kanallara bile gelmedi![]()
Benim açık kanallar tamam zaten fazla bir şey yoktu meblağ olarak kapanan kanallarda yüklü miktar lar vardı ödeseler bari bayram harçlığı yapacaz [emoji1]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.