- Web sitesi
- sukraninmutfagi.com
İnşallah hocamaynen benim kanallarda cok bişey yok.inş kapanan kanallarının odemesini alırsın![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İnşallah hocamaynen benim kanallarda cok bişey yok.inş kapanan kanallarının odemesini alırsın![]()
Arkadaslar 3 4 haneli olupda kapanan kanaldan para alabilen var mı ?
Kanalı kazananlar dasboard a girebiliyormu. Eğer girebiliyorsa kesinleşenleri girebiliyormu
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kapanan kanal icin odeme beklemesin kimse, yapmayacaklar o kanallarin odemelerini. 2-3 ay oncesinde soylemistim zaten.
bu ay kapananları ödüyolarmi die emin degiliz cünkü gecen ay 2 aykı kazanclari sifirladılar smdi bekle 30 ekimi
bu ayki 3bin dolar kesinlesti gecen aydan 850dolari sildiler suan dursada odemeyeceklermi diyorsun
haneyi bırak kapanan kanaldan tek haneli bile olsa ödeme alan var mı acaba
---------- Spam Engelliyici 12:33 ---------- Önceki Mesaj 12:29 ----------
eğer gmail in duruyorsa gmail ile girebilirsin Sign in to Freedom! sayfasında sign in with google a tıklayarak,eğer gmailin de gittiyse sana daha önce gönderdikleri dashboard kullanıcı-adı şifre ile girebilirsin ama onuda bir yere kaydetmiş olman lazım çünkü o da gmail ile geliyordu
freedom dashboard'a girebiliyorum kesinleşenlerimide görebiliyorum ama kanal uçmuş. Bazılarının kanalı uçunca freedom dashboard ta uçuyordu o yüzden sordum. Eğer dashboard'a girebiliyorsam ufakta olsa almak için bir ihtimal varmıdır acaba.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.