Freedom Network - Kesinleşme ve Ödemeler Hakkında.

5 dolar vardı, 0,01 $ göndermiş dalga geçiyor bir de *****

Moderatör tarafında düzenlendi:
Freedom açık kanallarınızın parasını ödedi mi arkadaşlar?

peki kapalı kanalınızı ödedi mi bir de açık kanalınıza kaç dolar ödeme yaptı?bende şu an bu ay 0.49 usd ksinleşmiş bu ay çok fazla kesinleşicek kapanmassa the owned yazıyor not paid yazıyor ödenmeyecek anlamına mı geliyor yani?

açık kanal ödenir kapalı kanal ödenmez. dahasını düşünme.

peki kapalı kanalınızı ödedi mi bir de açık kanalınıza kaç dolar ödeme yaptı?bende şu an bu ay 0.49 usd ksinleşmiş bu ay çok fazla kesinleşicek kapanmassa the owned yazıyor not paid yazıyor ödenmeyecek anlamına mı geliyor yani?

Kapananı kesin ödemiyorlar,3 haneli düşük miktarı ödediler,bu ay benim de yüklü ben de merak ediyorum açıkcası ödenecek mi diye

dashobard ı da sıfırladılar. Gitti bu ay için 0,75 gelecek ay 2k. dolar. Kaç aydır uğraşıyorum ilk kez kara geçecektim satın aldığım kanallara ödediğim paralar dışında oda yalan oldu

Kanalınız kapandı diye mi sıfırlıyorlar yoksa hiç bir açıklaması yok mu ?

networkten 30 gün sonra çıkıp dashboardu filan kaybolan oldu mu çıkanları ödüyorlardır herhal dimi :)

music nation ne zaman kesinleşecekki hiçkimse yazmamıs o konu hakkında 15 diye biliyorum

3 kanal kesinleşti 1 kanalım kesinleşmedi daha neden olabilir arkadaşlar:(

[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] Evet kesinleşmiş eylül kazancını 30 kasımda ödüyorlar

[MENTION=10659]elsaati[/MENTION] Evet kesinleşmiş eylül kazancını 30 kasımda ödüyorlar

tabi bu 2 aylık dilimde kanalın kapanmazsa öderler hiç gerek yok freedoma sok quize life kafan rahat olsun hem ödemeni almak içinde 2 ay beklemessn kanalın kapansa bile gene alırsın ödemeni

Freedoomda benim de kanalım kesinleşmiş. Bende ödemeyi bekliyorum. Ben bu partnerden çıkmak istiyorum. Daha önce bir kaç kez yazı yazdım ama cevap gelmedi. Ben nasıl bir yazı yazarsam beni çıkartırlar partnerlikten. Uzman bir arkadaş yazarsa memnun olurum herkese iyi kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri