Ağustos ayın kazançları ne zaman Dashboardda gözükecek bilen var mı?
yarın büyük gün
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ağustos ayın kazançları ne zaman Dashboardda gözükecek bilen var mı?
temmuz kazancım 1,700 dolar olmasına rağmen 288 dolara düşmüş ve sadece 288 dolar yatmış bunun sebebi nedir ??
inş. bi hatadan kaynaklanıyordur yoksa 5 bin dolar daha gitti
10 bin dolar kazanan bi kanalım vardı bu hafta kapandı ağustos kazancı 8 bin dolar kanal bu hafta kapandı 3 teliften parasını öderlermi ??
şuanda freedomda yine bir güncelleme var umarım bu güncelleme tekrardan kapanan kanalların kazançlarını silmez bilginiz olsun arkadaşlar.
Bu güncelleme ya tamamen duzelticek herşeyi yada artık kapanan kanallar ödenmiycek
Bu gece yarın belli olacakmı kesin olarak, yoksa birdaki ay içindemi etkin olacak?
kesinleşse noluyo ki
geçen kesinleştiği halde kazançları deiştirmediler mi
valla kardeş ben hiç uğraşmadım o stresle bin dolarlık kanal dahi vardı içlerindeHayatımda gördüğüm en üçkağıtçı firma diyecem çünkü kesinleşen kazanç olsa dahi kanalınız kapanırsa kesinleşenden bile siliyorlar.Yarın bakacız kapanan kanalların ödemesi yoksa tüm kanallarımı çıkartacam.
valla kardeş ben hiç uğraşmadım o stresle bin dolarlık kanal dahi vardı içlerinde
sildim tüm listeyi bilgisayardanzaten stres bu iş kalp krizi geçirmeye gerek yok .d
[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] Kardesim dashboard ile ilgili bir gelisme var mı ?
dün bir güncelleme yapıldı. Bakalım kesinleşemede yansımazsa artık ödemiycek demektir. Ancak bir güncelleme geldi yine
Bende hala 0 yazıyorKazançlar şuan yok bende. Kesinleşen kazançlar bölümünde hiçbirşey yok.
Bu durumda olan var mı? Yeni oldu bu olay...
Bende hala 0 yazıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.