Freedom Ödemeyi Nasıl Alabilirim?

yigit1907

Kayıtlı Üye
arkadaşlar selam çok eskilerden kalma bir kanalım var freedom networküne bağlı.. her ay ortalama 50 dolara yakın para geliyordu paypal adresime.. fakat bildiğiniz gibi artık paypal sistemi kapatıldı türkiyeye.. freedomda sanırım paypal dışında başka şekilde ödeme yapmıyor :confused: bu parayı nasıl alabilirim? :o

mecbur yurtdışı paypal açıcan

ben freedoma ticket attım yakın zamanda yenı metod ekleyecegız dedi youtube kanalımızda yayınlayacagız yenı metod ekleyınce dediler. Freedomda kanalı olanlar da ticket atsın sürec hızlanır boylece

ben freedoma ticket attım yakın zamanda yenı metod ekleyecegız dedi youtube kanalımızda yayınlayacagız yenı metod ekleyınce dediler. Freedomda kanalı olanlar da ticket atsın sürec hızlanır boylece

açtım bir ticket konuyla ilgili, inşallah bu ay içinde hallederler

İngilizce bilmeyenler için (benim gibi) burada paylaşın metni biz de ticket atalım, daha iyi olmaz mı.

freedom kapanan kanal ödemesi kesin olarak alınmıyor muydu arkadaşlar? mayısta kapanan kanalın mart kazancını bile alamadım bu partnere girmeyin eğer böyleyse resmen enayilik oldu.

" Paypal does not available for Turkey now. We have to use new payment method. Please you add new payment method until 30th June. "

Bu metni gondermenız yeterli.

freedom'dan gelen cevap aşağıda şimdi bizim paraların üstüne mi yatacaklar

Sam Calvert replied:
Via Paypal.. which is how you originally signed up. We can’t control what Turkey does as a country unfortunately, and have no other payment methods. They will be sent to your paypal e-mail.

Regards,

Sam Calvert

Freedom için bir gelişme olmadı mı arkadaşlar? Yabancı paypal nasıl açılıyor [MENTION=13218]aragon[/MENTION]

Freedom için bir gelişme olmadı mı arkadaşlar? Yabancı paypal nasıl açılıyor @aragon
şuan tek yol yabancı paypal açmak gibi gözüküyor.
Proxy veya vds üzerinden paypalı açıcan sadece yabancı ip ile giriş yapıcan.Ama banka olayını hala çözemedim.Payoner ile olmuyor

arkadaşlar ben r10'dan %12 komisyon ile bir arkadaş üzerinden anlaştık konusu vardı zaten onların paypala gidecek para onlarda bankaya yatıracaklar komisyonu düştükten sonra bana en makul çözüm bu geldi bunu yaptım maalesef

arkadaşlar ben r10'dan %12 komisyon ile bir arkadaş üzerinden anlaştık konusu vardı zaten onların paypala gidecek para onlarda bankaya yatıracaklar komisyonu düştükten sonra bana en makul çözüm bu geldi bunu yaptım maalesef

ödeme gelince buraya yazabilir misiniz

Sürekli ticket atarsak bir çözüm bulacaklardır sorunun farkında değiller belkide ben atmamıştım atacağım bugün.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri