Freedom Ödemeyi Nasıl Alabilirim?

ticket ile ben payoneer US bank account hesabımı ilettim. Belki banka hesabına ödeme yaparlar sizde bu şekilde ticket açın .

bir ara ticket açmıştım uzun uzun konuştuk sonuç olarak bana 18 haziranda bu cevabı verdiklerinden sonracevap yazmadım.

adamlara türkiyede paypal hizmet vermiyor nasıl alacağım paramı dedim. Gelen cevapta ise başka bir ülkeden paypal kullanan bir arkadaşınız aracılığıyla alabilirsiniz diyor.

Hi xxxxxx,

I’m sorry but Freedom! can not do anything but send your money to your PayPal account, maybe you could get a friend in a different country to use their PayPal?

thanks,
Michael

Freedom dan ödeme alan varmı.. paypalı açtım şimdi ödeme yok .. hiç böyle yapmazdı ne oldu acaba..
paypal Türkiye deyil.. Yurt dışı paypal
ödeme alan varsa yazsın arkadaşlar.

Hocam yazmayı unuttum, Ben R10 aşağıdaki konudaki arkadaşla çalıştım freedom'dan gelen küçük bir 3 haneli rakam aldım. %12 kestiler freedom çözene kadar böyle devam edeceğim.

R10 net Paypal

Hocam işlemi nasıl yaptınız? Arkadaşın paypal adresini panelde kendi adresin ile mi değiştirdin? Yoksa ticket mi attin ?

Hocam işlemi nasıl yaptınız? Arkadaşın paypal adresini panelde kendi adresin ile mi değiştirdin? Yoksa ticket mi attin ?

panelden yeni paypal adresi ekledim. R10'dak iarkadaşın verdiği paypal adresini ekledim gelecek ödemenin miktarını söyledim geldiğinde verdiğim banka hesabına %12 kestikten sonra yatırdılar

panelden yeni paypal adresi ekledim. R10'dak iarkadaşın verdiği paypal adresini ekledim gelecek ödemenin miktarını söyledim geldiğinde verdiğim banka hesabına %12 kestikten sonra yatırdılar

Arkadaşın paypal adresini ekledikten sonra ticket attiniz mi? Yoksa ekledikten hemen sonra mi yattı para? Bir kaç gün beklediniz mi?

hocam ayın 30'unda arkadaşın verdiği paypal ı ekledim. 1 inde her kesle birlikte ödemem yapıldı. Freedom'a ticket açıp bir şey demedim. ama siz deneyebilirsiniz

hocam ayın 30'unda arkadaşın verdiği paypal ı ekledim. 1 inde her kesle birlikte ödemem yapıldı. Freedom'a ticket açıp bir şey demedim. ama siz deneyebilirsiniz

benim amerika paypalımda ki parayı komisyon ile çekebilir mi acaba?Paypal ile onun paypalına yollucam o da benim bankama yollıcak

Ben Almanya'da yasiyorum. Bana gönderebilirsiniz bende size gönderirim fakat burda da vergi sikintisi var. Paypalimdan hesabima gönderdigim her para icin benden vergi kesiyorlar bunu bildirmem gerekiyor. Ayrica Youtube'dan gelen kazanclara da vergi kesiliyor.

Freedom ödemeyi yapmış arkadaşlar.
kontrol edin paypal hesaplarınızı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri