Freedom Partner kanal satılır

Merhaba, Freedom'un güncel şekilde ödeme yöntemleri ve % kaç kesinti bilgi verir misiniz

Öncelikle %60 ödüyor partnere girişte ilk 2 ayda ödeme yapıyor sonra aylık ödemesi yapıyor ödeme yöntemi PayPal fakat yazışma sonrası havale yapma imkanınız var ayrıca advance ödeme metod uda var size kalmış vergi kesimi yok

Bende bakındım biraz örnek ödeme ocak ödemesini Mart 31 de yolluyor, %60 kesiyor, advance ödeme sistemi var %2 daha kesiyor ve 1 ay erken yolluyor kazancınızı (ocak kazancı şubat 28). Ödeme yöntemi sadece Paypal var, swift ödemesi yapıyorlar mı bilmiyorum özel bir e-mail talebi yollarsanız belki yapabilirler diğer bazı partnerler gibi.

Kapanana ödüyor ama kesin emin değilim ayrıca kesintiyi kazançınıza göre %95 e kadar düşürübiliyosunuz

300 videolu fakat görüntüleme yok denecek kadar az 90 aboneli freedom partnere bağlı kanal satılıktır
acill nakite ihtiyacım olduğu için teklif verene satıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri