Merhaba arkadaşlar
Freedom Partneri hakkında sormak istediklerinizi bu başlık altında soralım daha tek konu olsun gerekli resimli açıklamalar yaparak bildiğimiz kadar anlatmaya çalışırız.
Bilgiler ne kadar toplu olursa ulaşması basit olur.
Önceden sorulan sorular ve cevapları.
1)Freedom kanal kapatılırsa ödeme yapıyor mu ?
--Evet Kapatılan kanalların ödemesi yapılır.
2)Freedom Spam sorun oluyor mu ?
--Hayır spam sıkıntı çıkarmıyor ve ödeme yapılır.
3)Ödeme ne zaman alınır ?
--Bu ayın kazançı 2 ay sonra ay sonunda örnek temmuz kazançı eylül 30 da alırsınız.
4)Freedom Kesintisi ne kadardır ?
--%40 normal şartlar altında kesinti oluyor.
---Ama ref linki kullanarak üye olursanız ve bir daha ki ayın 2 katına abone sayısı ve izlenme çıkarsa kesinti azalıyor diye biliyorum.(Bu konu hakkında açıklama bilen arkadaşlarımız yaparsa çok iyi olur).
5)Freedom tek dashboard kullanılıyor mu?
--Evet ,açtığınız kanalı önceden oluşturdunuz freedom kullanıcı adına ekleyebiliyorsunuz. Nasıl mı ?
Profil- Add channel kullanarak.
6)Her kanalı kabul ediyor mu ?
--Evet kanalın boş olsa da kabul ediyor.
7)Kazandığım ücreti nasıl görürüm?
--Kazandığınız ücrete anlık youtube analizini kullanarak, aylık kazançı ise hesabınızda görebiliyorsunuz.
8)Ödeme nasıl yapılır?
--Paypal hesabından ayın 29-30-31 arasında yapılır.
9)Çizgi film gibi içeriklerde sıkıntı çıkıyor mu ?
--Sıkıntı çıkmıyor partnerlikten atılma gibi bir durum yok.
Benim aklıma gelenler bunlar arkadaşlar sizde bildiklerinizi veya sormak istediklerinizi paylaşırsanız herkes için iyi olabilir.
10)1 telif ve daha fazla telif gibi durumlar da ne oluyor?
-- 1 ve 2 telif de hiç bir sıkıntı yok 3 kanal kapanır ama kapanan kanalında ödemesi yapılır, Ama bir arkadaş yazmıştı 4-5 kere telif hala kanalı devam ediyormuş bu konu hakkında bilgili arkadaşlar daha iyi yardım edebilir benim bu konu hakkında bilgim bu kadar.
11)Başvurduktan sonra onay süresi ne kadar sürüyor ortalama ?
Davetiye ne kadar zaman sonra gelir _?
--En geç 24 saat içinde onay maili ve kanalınızın kontrol paneline davet geliyor.
Bu soruların cevabını bu forumdan öğrendim çoğunu arkadaşlar.
Daha toplu olması amacım.
Sorular soruldukça ve cevaplandıkca bu postu güncellemeye çalışacağım.
Kolay gelsin.
Freedom Partneri hakkında sormak istediklerinizi bu başlık altında soralım daha tek konu olsun gerekli resimli açıklamalar yaparak bildiğimiz kadar anlatmaya çalışırız.
Bilgiler ne kadar toplu olursa ulaşması basit olur.
Önceden sorulan sorular ve cevapları.
1)Freedom kanal kapatılırsa ödeme yapıyor mu ?
--Evet Kapatılan kanalların ödemesi yapılır.
2)Freedom Spam sorun oluyor mu ?
--Hayır spam sıkıntı çıkarmıyor ve ödeme yapılır.
3)Ödeme ne zaman alınır ?
--Bu ayın kazançı 2 ay sonra ay sonunda örnek temmuz kazançı eylül 30 da alırsınız.
4)Freedom Kesintisi ne kadardır ?
--%40 normal şartlar altında kesinti oluyor.
---Ama ref linki kullanarak üye olursanız ve bir daha ki ayın 2 katına abone sayısı ve izlenme çıkarsa kesinti azalıyor diye biliyorum.(Bu konu hakkında açıklama bilen arkadaşlarımız yaparsa çok iyi olur).
5)Freedom tek dashboard kullanılıyor mu?
--Evet ,açtığınız kanalı önceden oluşturdunuz freedom kullanıcı adına ekleyebiliyorsunuz. Nasıl mı ?
Profil- Add channel kullanarak.
6)Her kanalı kabul ediyor mu ?
--Evet kanalın boş olsa da kabul ediyor.
7)Kazandığım ücreti nasıl görürüm?
--Kazandığınız ücrete anlık youtube analizini kullanarak, aylık kazançı ise hesabınızda görebiliyorsunuz.
8)Ödeme nasıl yapılır?
--Paypal hesabından ayın 29-30-31 arasında yapılır.
9)Çizgi film gibi içeriklerde sıkıntı çıkıyor mu ?
--Sıkıntı çıkmıyor partnerlikten atılma gibi bir durum yok.
Benim aklıma gelenler bunlar arkadaşlar sizde bildiklerinizi veya sormak istediklerinizi paylaşırsanız herkes için iyi olabilir.
10)1 telif ve daha fazla telif gibi durumlar da ne oluyor?
-- 1 ve 2 telif de hiç bir sıkıntı yok 3 kanal kapanır ama kapanan kanalında ödemesi yapılır, Ama bir arkadaş yazmıştı 4-5 kere telif hala kanalı devam ediyormuş bu konu hakkında bilgili arkadaşlar daha iyi yardım edebilir benim bu konu hakkında bilgim bu kadar.
11)Başvurduktan sonra onay süresi ne kadar sürüyor ortalama ?
Davetiye ne kadar zaman sonra gelir _?
--En geç 24 saat içinde onay maili ve kanalınızın kontrol paneline davet geliyor.
Bu soruların cevabını bu forumdan öğrendim çoğunu arkadaşlar.
Daha toplu olması amacım.
Sorular soruldukça ve cevaplandıkca bu postu güncellemeye çalışacağım.
Kolay gelsin.
Son düzenleme: