Freedom Partneri Hakkında Tek Konu

• Kullanıcı The_Myte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Bugün kazancı kesinleşen oldu mu acaba?

arkadaşlar frredom hesabıma böyle bir uyarı gelmiş
"Your Forum username is not set. Set it to get additional Freedom! points! Click here."
ne yapmı önerirsiniz

bu freedomun kesinleşme işide sıkmay abaşladı gecen ay kanalalrın yarısı keisnleşti yarısı ay sonunda kesinleşti bu ay ayın 18 oldu hala kesinleşme yok bu partnerin sonuda iyi degil.

bu freedomun kesinleşme işide sıkmay abaşladı gecen ay kanalalrın yarısı keisnleşti yarısı ay sonunda kesinleşti bu ay ayın 18 oldu hala kesinleşme yok bu partnerin sonuda iyi degil.

şuanda en çok kanalı barındıran partnerleden biri Freedom 40k üstü kanal var bunların hepsini aynı anda panelde kesinleştiremez, Buna zaten sunucu dayanmaz.

Açıklama yaptım şuanda bir sorunla karşı karşıyalar ve düzeltmeye çalışıyorlar.

Kazancın zaten belli, youtubede yazan miktarın %60 ı senindir

Ben nasıl cıkarabilirim kanalımı freedom dan çıkma isteği gönderdim cevap yok

şuanda en çok kanalı barındıran partnerleden biri Freedom 40k üstü kanal var bunların hepsini aynı anda panelde kesinleştiremez, Buna zaten sunucu dayanmaz.

Açıklama yaptım şuanda bir sorunla karşı karşıyalar ve düzeltmeye çalışıyorlar.

Kazancın zaten belli, youtubede yazan miktarın %60 ı senindir

dostum bu benim sorunum degil madem sunucuları o kadar kanalı barındırmıyorsa o zaman bos kanallar ile partnerdi doldurmayacaklar ayın 15 inde kesinleşme olacak diyorlar ama iki aydan beri olmuyor tamam ödemelerde sorun yok ama kesinleşmeler bian önce olsa bizde ona göre yolumuzu alsak.
Ayrıca kazancın belli gir bak diyorsun da kanallar kapandı cogu zaten acık kanallarımı biliyorum sorun kapanan kanallarda ne kadar oldugu.

dostum bu benim sorunum degil madem sunucuları o kadar kanalı barındırmıyorsa o zaman bos kanallar ile partnerdi doldurmayacaklar ayın 15 inde kesinleşme olacak diyorlar ama iki aydan beri olmuyor tamam ödemelerde sorun yok ama kesinleşmeler bian önce olsa bizde ona göre yolumuzu alsak.
Ayrıca kazancın belli gir bak diyorsun da kanallar kapandı cogu zaten acık kanallarımı biliyorum sorun kapanan kanallarda ne kadar oldugu.

Bugün sabah saatlerin ödemeler kesinleşti hocam. Dışarda olduğum için konuyu açamadım ancak, arkadaşlar açıp bildirmişlerdir. Kanallarına bakabilirsin

bu freedom puanları nasıl kullanılıyor bilen var mı?
bir yerlere girdim temmuz ayına %110 seçtim,sadece tek seferlik gibi bir şey yazdı.

doğru mu kullanmışım puanı ,yoksa farklı şekilde mi kullanılıyor.

bu freedom puanları nasıl kullanılıyor bilen var mı?
bir yerlere girdim temmuz ayına %110 seçtim,sadece tek seferlik gibi bir şey yazdı.

doğru mu kullanmışım puanı ,yoksa farklı şekilde mi kullanılıyor.

Hala beta surumde oldugunu saniyorum. Puanlar suanlik ise yaramiyor yani. Halihazirda bulunan puanlarda beta surumden cikinca sifirlanacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri