Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar frredom hesabıma böyle bir uyarı gelmiş
"Your Forum username is not set. Set it to get additional Freedom! points! Click here."
ne yapmı önerirsiniz
Beyler Kesinleşen Varmı ?
bu freedomun kesinleşme işide sıkmay abaşladı gecen ay kanalalrın yarısı keisnleşti yarısı ay sonunda kesinleşti bu ay ayın 18 oldu hala kesinleşme yok bu partnerin sonuda iyi degil.
Ben nasıl cıkarabilirim kanalımı freedom dan çıkma isteği gönderdim cevap yok
şuanda en çok kanalı barındıran partnerleden biri Freedom 40k üstü kanal var bunların hepsini aynı anda panelde kesinleştiremez, Buna zaten sunucu dayanmaz.
Açıklama yaptım şuanda bir sorunla karşı karşıyalar ve düzeltmeye çalışıyorlar.
Kazancın zaten belli, youtubede yazan miktarın %60 ı senindir
dostum bu benim sorunum degil madem sunucuları o kadar kanalı barındırmıyorsa o zaman bos kanallar ile partnerdi doldurmayacaklar ayın 15 inde kesinleşme olacak diyorlar ama iki aydan beri olmuyor tamam ödemelerde sorun yok ama kesinleşmeler bian önce olsa bizde ona göre yolumuzu alsak.
Ayrıca kazancın belli gir bak diyorsun da kanallar kapandı cogu zaten acık kanallarımı biliyorum sorun kapanan kanallarda ne kadar oldugu.
bu freedom puanları nasıl kullanılıyor bilen var mı?
bir yerlere girdim temmuz ayına %110 seçtim,sadece tek seferlik gibi bir şey yazdı.
doğru mu kullanmışım puanı ,yoksa farklı şekilde mi kullanılıyor.
[MENTION=9487]azat_usta[/MENTION] 20 kanalı tek paypala baglayabiliyormuyuz ?
forumlarına kayıt oldum rusça destek var yazmıs biri arada sorayım bakalım ne çıkacak
Nei soracaksınız hocam yardımcı olalım
ilk defa kayıttan sonra dashboarda anlık kazançlar görülüyormu ? ne zaman?
ilk defa kayıttan sonra dashboarda anlık kazançlar görülüyormu ? ne zaman?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.