Hocamızında dediği gibi anlık kazançlar yada haftalık kazanç gözükmez panelde, sadece izlenim vb gözükür. Kesinleştiğinde ancak panelde kazancınızı görebilirsiniz
hocam benim kapanan kanalın kazancı hala kesinleşmedi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocamızında dediği gibi anlık kazançlar yada haftalık kazanç gözükmez panelde, sadece izlenim vb gözükür. Kesinleştiğinde ancak panelde kazancınızı görebilirsiniz
Kanalın kendi dashboard girişi olmuyorsa kesinleşmez büyük ihtimalle. Kanalı sildiniz mi hocam.
Hocam Dashboard için Google üzerinden girip yetki veriyorum. Bu durumda hesap kapanır sa dasboard a giremezmiyiz.benim kesinleşti hocam. temmuzda kapanmıştı kanal haziran kazancı kesinleşti. umarım temmuzunki de kesinleşir. Sizinki de kesinleşir umarım![]()
Hocam Dashboard için Google üzerinden girip yetki veriyorum. Bu durumda hesap kapanır sa dasboard a giremezmiyiz.
mobil mesaj
hocam yardım etmiştiniz girmiştim, kanal teliften kapandı 2 hafta ayakta kalabildi yüklü miktar kazandırmıştı
azat_usta
Freedom da tek kanalla maksimum ne kadar kazanmalıyım? Hile yapılmadan tamamen organik izlenimlerden Spam özgün bir kanala ödeme yapmayacağı bir limit var mı?
Veya atılma riski var mı?
aşırı 3.eşleşen taraf yada bu video bazı ülkelerde engelli gelirse herhangi bir sorun olurmu acaba ?
Atılma riskine kesin birşey diyemem, sadece şuana kadar çizgi film içeren kanalları attı diye biliyorum, yüksek kazandı diye kimseyi atmaz.
Ayrıca ödemede bir limit olmaz, millet milyonlara oynuyor freedomda bize binlerimi sıkıntı edecekler![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.