Freedom Partneri Hakkında Tek Konu

• Kullanıcı The_Myte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
benim kesinleşti hocam. temmuzda kapanmıştı kanal haziran kazancı kesinleşti. umarım temmuzunki de kesinleşir. Sizinki de kesinleşir umarım:)
Hocam Dashboard için Google üzerinden girip yetki veriyorum. Bu durumda hesap kapanır sa dasboard a giremezmiyiz.

mobil mesaj

Hocam Dashboard için Google üzerinden girip yetki veriyorum. Bu durumda hesap kapanır sa dasboard a giremezmiyiz.

mobil mesaj

Evet google + üzerinden gireseniz böyle bir sıkıntı olur. Bunun yerine yine aynı şekilde giriş yapın ve profil kısmına tıklayarak password redet kısmıan tıklayarak şifrenizi alabilirsiniz

hocam yardım etmiştiniz girmiştim, kanal teliften kapandı 2 hafta ayakta kalabildi yüklü miktar kazandırmıştı

Kanal bizim panelimizde olmadığı için tam birşey yapamam. Panelimizde olsaydı durumunu kontrol eder, kesinleşmesine bakabilirdim. Eğer dahsboarda erişiminiz varsa bilgilerinizi yolalyın bakalım. yalnızca dashboard bilginizi mail vs yollamayın

aşırı 3.eşleşen taraf yada bu video bazı ülkelerde engelli gelirse herhangi bir sorun olurmu acaba ?

azat_usta

Freedom da tek kanalla maksimum ne kadar kazanmalıyım? Hile yapılmadan tamamen organik izlenimlerden Spam özgün bir kanala ödeme yapmayacağı bir limit var mı?
Veya atılma riski var mı?

Atılma riskine kesin birşey diyemem, sadece şuana kadar çizgi film içeren kanalları attı diye biliyorum, yüksek kazandı diye kimseyi atmaz.

Ayrıca ödemede bir limit olmaz, millet milyonlara oynuyor freedomda bize binlerimi sıkıntı edecekler :)

Temmuz ayının kazancı ne zaman kesinleşir ?

Atılma riskine kesin birşey diyemem, sadece şuana kadar çizgi film içeren kanalları attı diye biliyorum, yüksek kazandı diye kimseyi atmaz.

Ayrıca ödemede bir limit olmaz, millet milyonlara oynuyor freedomda bize binlerimi sıkıntı edecekler :)

Daha önce life network komedi videoları yüklediğim kanalımı aylık kazanç $7k ulaşınca atmıştı. İnşallah verdiğiniz kanallarla bismillah diyip başlamayı düşünüyorum.Ayrıca ilginize teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri