Freedom partnerlik

Moonlife

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar freedomun dasbohradına kanalımı eklıyemiyorum add channel diyorum erişime izin ver diyorum onaylıyorum gelmiyor kanal oraya

aU5K5BO.jpg

Add channel diyorum ama orada kanalımın ismi yazmiyor tek kanalım var zaten

Son düzenleme:
Freedomda bir kanalınız mevcut bunun dashboardınamı giriş yapamıyorsunuz ? freedomda toplu dashboard yok yani kanalların tamamını tek dashboarda birleştiremezsiniz. her kanalın tek dashboardı var. sorunu tam anlayamadım eğer sorununuz bunlardan birisi değilse ayrıntılı yazarsanız yardımcı olalım

birleştiriliyor hocam

---------- Spam Engelliyici 01:58 ---------- Önceki Mesaj 01:58 ----------

Arkadaşlar freedomun dasbohradına kanalımı eklıyemiyorum add channel diyorum erişime izin ver diyorum onaylıyorum gelmiyor kanal oraya

bekle yarın sabah davetiye gelmiş olur

Freedomda bir kanalınız mevcut bunun dashboardınamı giriş yapamıyorsunuz ? freedomda toplu dashboard yok yani kanalların tamamını tek dashboarda birleştiremezsiniz. her kanalın tek dashboardı var. sorunu tam anlayamadım eğer sorununuz bunlardan birisi değilse ayrıntılı yazarsanız yardımcı olalım

arkadaşın sorunu hakkında bilgim yok ama tek panelde bisürü kanal olayı freedomda var hocam.en azından en son kullandıgımda vardı,kaldırmadılarsa.

aU5K5BO.jpg

Hocam add cahannel diyorum onaylıyorum herşeyi ama orada kanalımın ismi yazmiyor

sorun değil hocam o sonradan yazar sen ekle davetiyeni kabul et geç

kardeşim icim rahatladı cok sagol acaba dedim benım kanalda mı sorun var diye kazancımda yansımıyor zaten kazanmıyorumda pek neyse :)
birde benim paypal onaysız parayı onamı gönderırler veya banka hesabına yatma secenegı varmı

kardeşim icim rahatladı cok sagol acaba dedim benım kanalda mı sorun var diye kazancımda yansımıyor zaten kazanmıyorumda pek neyse :)
birde benim paypal onaysız parayı onamı gönderırler veya banka hesabına yatma secenegı varmı

freedom panelini diyorsan bendede yansımıyor banka hesabı seçeneği yok sadece paypal

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri