Freedom Üye Sayısında Birinci Olmuş

Daha ilk ödemesini Şubat'ta yapan Freedom Network birinci network olmuş. Bu listede cevher networkler de var forumda adı bile geçmeyen bu arada.

Top 100 Youtube Networks filtered by Most Members - Socialblade Youtube Stats | Youtube Statistics
http://www.ytpara.com/partnerlik-so...ayisi-beyin-firtinasi-yapalim.html#post544991 hocam bende bu yüzden konu açtık okadar partner varken forum freedom ve mn bağlanmış bulunuyoruz bir fikir alışverişi yapalım

bencede verirler sonuçta bizim üstümüzden para kazanıcaklar belki Türk partner bile buluruz yabancıda olsun ruslar güvenilir oluyor ama kesinti fazla freedom mesela

Freedoma ölsem kanal bağlamam 2 ayda 1 ödeme nedir ya. Ödeyeceğide garanti değil

Orası yanlış. Benim bildiğim MN'de 50 binden fazla kanal var. Siz inanıyor musunuz 4 bin kanal olduğuna. Bilgiler güncel değil orada ki.

vevo baya gerilemiş :)

edit üyeye göre sıralıyormuş boş kanalları bile alıyor birinci olmasına şaşırmamalı :)

Günlük kanal sayısı falan mı bu? Bizim bildiğimiz partnerlere 2000 üye falan diyor mümkün değil.

Hem dandik hem de %40 kesiyor insanlar bu partnere neden bu kadar kanal hapseder anlamak mümkün değil

ben burda hiç adı dahi geçmeyen 10'a yakın partnere başvurmuştum ama cevap bile gelmiyor nedendir anlamadım, üstelik kanallar da aboneli hitli eski kanallardı.

freedomda yakında patlar baslar ondada bloke olayları gıttı 2 tane freedom kanalım desene :D

o kadar kesintiyi,bir de iki aylık repoya attın mı oturdugun yerden süper kazanç valla :D

o kadar kesintiyi,bir de iki aylık repoya attın mı oturdugun yerden süper kazanç valla :D

Sorduğun zaman "Aaa olur mu öyle şey bize Google ne zaman öderse biz de size ödüyoruz" demişlerdi. Ama Quiz Group Network aynı ayda ödüyor dediğimde "Hahaha Quiz mi? Şu en berbat Network?" diye de dalga geçmişlerdi.

Bu Kanadalı gevşek George sırf az vergi vermek için Filipinlere yerleşen biri. Her şeyi yapabilir.

Bunu da network ilk kurulduğunda George'un kendisine sormuştum niye Filipinler diye. O da az vergi ödeyip üyelerimize en yüksek geliri vermek amacındayız demişti. Allah razı olsun %60 ödeyerek en yüksek geliri paylaşan network.

Sorduğun zaman "Aaa olur mu öyle şey bize Google ne zaman öderse biz de size ödüyoruz" demişlerdi. Ama Quiz Group Network aynı ayda ödüyor dediğimde "Hahaha Quiz mi? Şu en berbat Network?" diye de dalga geçmişlerdi.

Bu Kanadalı gevşek George sırf az vergi vermek için Filipinlere yerleşen biri. Her şeyi yapabilir.

Bunu da network ilk kurulduğunda George'un kendisine sormuştum niye Filipinler diye. O da az vergi ödeyip üyelerimize en yüksek geliri vermek amacındayız demişti. Allah razı olsun %60 ödeyerek en yüksek geliri paylaşan network.

Kendisi Filipinler'de, network sirketi Hong Kong'da. Hic vergi vermemek icin. Az vermek istese yine iyi. Zaten daha once farkli networklarda calisip ayrilmis biri, "gevsek" lafi cuk oturmus. Ne yapacagi belli olmaz yani onun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri