Freedom'dan Uzak Durun !

nihattttttttt koşşşşşşşşşşşşşşş .................................. :D :D :D :D :D :D

Edit: Nihat aklıma geliyor hep böyle konularda :D nerdesin bir pm uzağındayımmmmmm :D

Son düzenleme:
Özür dileriz hocam çok özür dileriz.senin kanalın çıakrtıldıysa bzim durmamız çok saçma değilmi ? AMAN TANRIM BİZ YOUTUBERLER FREEDOMA GİRMEKLE NE KADAR BÜYÜK HATA ETMİŞİZ ÖLMEMİZ LAZIM ŞU VAKİT.Bi gidip allah aşkına kapandıysa kapandı kanalınız kim bilir nereden yakaladılar attılar.saçma bi konu açılmış yine.

neden boyle gereksiz bisey icin konu aciyorsunuz adanlar videolarink bgwnmeyip atmis olamaz mi? belki onlara ters gelen bir video yuklemissindir 1 ay once 1 topluluk ve 1 telif yedim kanal sapa saglam partnerdr ... beni atmama sebebk belki o telif gelen video turunde ki diger videolari sildigim icindir yada hatiri sayilir kazancim oldugu icindir

life gunde en az 50 kisiyi atiyor bbc videosu var diyor discovery videosu diyor atiyor bizde hergun konu mu acalim life gereksiz yere atti diye

Ozaman adsense den de uzak durun, diğer partnerlerden de uzak durun, hatta komple youtube dan uzak durun :D çünkü hepsinde olur bu tip şeyler.

Freedom ın bu terbiyesizliğinden sonra herşeyden uzak durmaya karar verdim ganj nehrine gidip yıkanıp tövbe edicem keşiş olucam:D

Birçok kanalım Freedom'a bağlı... 1 ihtar alsan bile anında kanaldan çıkarıyorlar. Tabi bazı kanalı 1 saat içerisinde atıyorlar, bazı kanalı birkaç gün içerisinde... Ha şu da var; kanalımın birisi topluluk ihtarı aldı ve 1 haftadır partnerde... Demek ki topluluk ihtarlarına ses çıkarmıyorlar. :D

Partnerlerden atılan her kanalım için konu açsaydım... :rolleyes:

neden boyle gereksiz bisey icin konu aciyorsunuz adanlar videolarink bgwnmeyip atmis olamaz mi? belki onlara ters gelen bir video yuklemissindir 1 ay once 1 topluluk ve 1 telif yedim kanal sapa saglam partnerdr ... beni atmama sebebk belki o telif gelen video turunde ki diger videolari sildigim icindir yada hatiri sayilir kazancim oldugu icindir

life gunde en az 50 kisiyi atiyor bbc videosu var diyor discovery videosu diyor atiyor bizde hergun konu mu acalim life gereksiz yere atti diye

Life ın kulağını çekerim sen merak etme ;)

%40 kesiyor diye sitem edenler, bende kazanç %110. 100 dolar kazansam 110 dolar yolluyorlar bana yani. :) Kanalınızı kaliteli hâle getirmeye çalışın aboneniz artsın izleniminiz artsın Freedom güzel kıyak geçiyor.

başlığı görünce bende sandım adamı tutukladılar :D benim günde 5 10 kanalımı atıyorlar o zaman ytyi komple bırakayım :D

%40 kesiyor diye sitem edenler, bende kazanç %110. 100 dolar kazansam 110 dolar yolluyorlar bana yani. :) Kanalınızı kaliteli hâle getirmeye çalışın aboneniz artsın izleniminiz artsın Freedom güzel kıyak geçiyor.

Beta sistemdeki olay sende nasil calisiyor? FP sistemi aktif edilmedi ki henuz. Sen onu %110 yapsan bile %40 kesinti ile oduyorlar.

Bol keseden puan dagitiyolar suan oradan anlasilmasi gerekiyodu zaten :D Adamlar fazladan para odemek istemez kimseye. Beta surumden cikinca bu kadar kolay puan kazanilmaz.

Verdiklerini almasalar bari. :D Ben şimdi 110 yaptım puanım düştü, o puan kaybolmaz değil mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri