Fuat Avni Yakalandı !

Onu destekleyen milyonları galyana getirdiği için olabilirmi ? adam ne yazsa doğru gözüyle bakıp millet galyana geliyor belki o yüzden yakalamaya çalışıyor olabilirler :)
Milleti galyana getirmek isteyen bir insanı doğruluk payı olmasa bu kadar yüksek mevkilerde aramazlar. 23 haziran gönderilerine bakmanı öneririm. Tesadüf olma ihtimali çok düşük.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://twitter.com/fuatavni_f
fua avni duruyo suan hangisini yakalamışlarki :)
Yine mi yakaladınız beni (!) Görevimin başındayım. Narsist ile hesabımı kapattığımda bu hesabı kendim kapatacağım. böylede yazı yazmış

Son düzenleme:
Onu destekleyen milyonları galyana getirdiği için olabilirmi ? adam ne yazsa doğru gözüyle bakıp millet galyana geliyor belki o yüzden yakalamaya çalışıyor olabilirler :)

valla ben kimsenin fuat avni tarafından galyana getirildiğini görmedim. aksine seçimlerden sonra dalga konusu oldu. uzun zamandır da ipleyen yok. ama devletin bu kadar bulmak için çaba sarf etmesi düşündürücü. yazdıklarının hepsi kesin doğru demiyorum ama doğruluk payı var belli ki.

Fuat avni amerikadan yaziyo olabilir. Nedense hep dedikleri çıkıyor. News times bile bi kac once darbe olacagini yazmis ne hikmetse.

Koduğumun fetosuna yıllardır dini sömürüyor diyorduk..Fethullah dediğimizde hoca efendi diyeceksiniz diyorlardı.. Sayelerinde 248 vatandaş can verdi, ölenlerden biri de bizdendi..Emniyet amiri abimiz tomanın altında sıkışarak can verdi gencecik insandı küçücük çocuğu yetim bıraktınız it herifler.Göz torbasına soktuğumun keltoşu senin de hesap günün gelecek yıllarca dini sömürdün Allah'ın karşısına çıktığında ne diyeceksin acaba.. Fuat avni(ler) ve bunlara destek vermiş kim varsa yaptıklarını çeksinler beter olsunlar acırsam en adiyim.

valla ben kimsenin fuat avni tarafından galyana getirildiğini görmedim. aksine seçimlerden sonra dalga konusu oldu. uzun zamandır da ipleyen yok. ama devletin bu kadar bulmak için çaba sarf etmesi düşündürücü. yazdıklarının hepsi kesin doğru demiyorum ama doğruluk payı var belli ki.

Hocam ben sizleri anlamıyorum sanırsın devlet işi gücü bıraktı fuat avniyi arıyor abi hiç mi televizyon izlemiyorsunuz şuan paralel yapının tüm kurumlarda ki adamları alınıyor devletin fuat avni için bir çabası yok adam deşifre oldu sizlerde adamın yazdıkları doğru olsun diye kendiniz avutuyorsunuz her halde devlet fuat avninin peşine düşse eyvallah da şuam devletin tüm kurumlarında incelme var darbeciler vatan hainleri paralelciler tek tek ayıklanıyor bir birlerini ihbar edip ortaya çıkan adamlar var bu fuat avnide deşifre oldu aldılar sırf meb'den 10 bin kişi görevinden alındı haberleri izleyin kımler tutuklandı hani sırf devlet işini gücünü bıraktı fuat avni gerçekleri söylüyor peşine düşün mantığı yok adm deşifre oldu adamı aldılar bu kadar .

Koduğumun fetosuna yıllardır dini sömürüyor diyorduk..Fethullah dediğimizde hoca efendi diyeceksiniz diyorlardı.. Sayelerinde 248 vatandaş can verdi, ölenlerden biri de bizdendi..Emniyet amiri abimiz tomanın altında sıkışarak can verdi gencecik insandı küçücük çocuğu yetim bıraktınız it herifler.Göz torbasına soktuğumun keltoşu senin de hesap günün gelecek yıllarca dini sömürdün Allah'ın karşısına çıktığında ne diyeceksin acaba.. Fuat avni(ler) ve bunlara destek vermiş kim varsa yaptıklarını çeksinler beter olsunlar acırsam en adiyim.

Allah rahmet eylesin bir sayfa yazı yazdım geri sildim kelimeler yetmiyor.Atatürk yazmış dini mezhepleri kullanıp sizi birbirinize düşürerek vatanı bölmeye çalışacaklar diye ama onlar Atatürk'ün içki içip içmediğini tartışsınlar.

Dini sömürmeyen kalmadı, herkes birbirine yaranmak için onurundan gururundan geçer oldu, bir sevda oldu para, mevki herşeyin ötesinde kendimizden bile... Laiklik aslında güzel kullanılsa iyide onu bile beceremiyoruz. Bunu dinine bağlı biri olarak söylüyorum Allah yardımcımız olsun.

Hocam ben sizleri anlamıyorum sanırsın devlet işi gücü bıraktı fuat avniyi arıyor abi hiç mi televizyon izlemiyorsunuz şuan paralel yapının tüm kurumlarda ki adamları alınıyor devletin fuat avni için bir çabası yok adam deşifre oldu sizlerde adamın yazdıkları doğru olsun diye kendiniz avutuyorsunuz her halde devlet fuat avninin peşine düşse eyvallah da şuam devletin tüm kurumlarında incelme var darbeciler vatan hainleri paralelciler tek tek ayıklanıyor bir birlerini ihbar edip ortaya çıkan adamlar var bu fuat avnide deşifre oldu aldılar sırf meb'den 10 bin kişi görevinden alındı haberleri izleyin kımler tutuklandı hani sırf devlet işini gücünü bıraktı fuat avni gerçekleri söylüyor peşine düşün mantığı yok adm deşifre oldu adamı aldılar bu kadar .
öncelikle ithamda bulunmayalım .belli ki sizde duyduklarınızı unutuyorsunuz. tayyip erdoğanın bu olaylardan önce bizzat fuat avni için sıkıyorsa yüzünü göstersin demişliği vardır. inşallah yakalanır hepsi umrumda değiller ne cemaat ne başkası ama Allah'tan gözümüz açık görüyoruz bazı şeyleri.

https://www.youtube.com/watch?v=0JTYN_l5KB4

tekrar edelim anlamayanlar için. bu adamın yazdıklarının hepsi doğru olmayabilir ama belli ki haklı olduğu ve bu adam bunları nasıl öğrenmiş dedikleri yerler var yoksa peşine düşmezlerdi.

bu adam ilk ortaya çıktıgında bende arada bakardım neler yazıyormuş diye,yazdıkları komigime giderdi ama sonradan iyice cıvıttı.özellikle en son bi mesajını gördüm,seni indirmek için gerekirse yeniden darbe yaparız filan tarzı bi lafı vardı.onu görünce Allah belanı versin diyip çıktım hesabından,bidahada bakmadım ne yazıyor diye....

bu adam ilk ortaya çıktıgında bende arada bakardım neler yazıyormuş diye,yazdıkları komigime giderdi ama sonradan iyice cıvıttı.özellikle en son bi mesajını gördüm,seni indirmek için gerekirse yeniden darbe yaparız filan tarzı bi lafı vardı.onu görünce Allah belanı versin diyip çıktım hesabından,bidahada bakmadım ne yazıyor diye....

hocam sen fake fuat avnilere bakmışsın :) 3 milyon abonesi olanı takip et diğerleri çakma :)

o kadarını hatırlamıyorum şuan ama çokda önemli degil hocam.siyasetle alakalı olarak takip ettigim yok zaten dedigim gibi.

13150897_617778065051653_389229796_n.jpg

Demem o ki kimseye yargısız infaz yapmayın.

o kadarını hatırlamıyorum şuan ama çokda önemli degil hocam.siyasetle alakalı olarak takip ettigim yok zaten dedigim gibi.
ben twittirda değilde genel anlamda tek takip ettiğim adam mete yarar. Türkiye ciddi görevler verilebilcek biri diyebilirim.. Çünkü süper zeka olacakları kestirebilen biri Fuat avni düşmanlıktan başka bişey üretmiyor. Ama mete yarar bu adamı sur cizre meskun mahal operasyonlarında tanıdım videolarını baştan sona izliyorum böylesi karanlık dönemleri pratik zekasıyla halt edebilcek biri devlet bu adamı görmeli

Belki gerçekten yumurta patates ? :D

öbür arkadaşım şeftali yoğurt ve elma dedi herkes inandı sadece siz farklı bir şey söylediniz

Bende aynı mesajı "sarı kısmı kayısı etrafı mayonez ve dilimlenmiş olan da armut" olarak değiştirseydim muhtemelen yine çoğu kişi inanacaktı.

Yani demem o ki buradaki mesaj çok ince kim neyi nasıl göstermek istiyorsa sadece onu işaret ediyor. Bizse gözümüzün gördüğü dahil her olaya şüpheyle bakmak zorunda kalıyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri