Full Hd Tam Ekran Dünya Engeli Geçme

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Drop

Kayıtlı Üye
PREMIUM ÜYELER İÇİNDİR / DİĞER KATEGORİLERDE PAYLAŞMASSANIZ , PM ATMAZSANIZ SEVİNİRİM.

Daha önceki konuları okumanız bu konuyu anlamanızda kolaylık sağlayacaktır.

Kaynak 1)http://www.ytpara.com/silver-uye-bolumu/93034-youtube-ses-esleseni-gecme-basit-yontem.html

Kaynak 2)http://www.ytpara.com/silver-uye-bo...olari-bulma-videolari-etiketle-duzenleme.html

1)Test amaçlı en son en güncel televizyon dizi bölümünü indiriyorum.

qPJn5B.png

MLa4Ok.png

QZpG6v.png

XLEpa0.png

2)İsmini değiştiriyoruz.

bJLRnG.png

3)ffmpeg içine bin klasörüne atıyoruz.

dk7E17.png

4)Videoyu render alıyoruz.

A5yP9z.png

5MGzZD.png

A5yP9z.png

0mGAYR.png

5)Render'ımız bitti.Belki de yeni başladı :)

4bGOEp.png

6)Videoyu benzersiz yapmak önemli

O7yOGz.png

7)Render'a devam Beşiktaş şampiyon.Ben Corel Video Studio kullanıyorum.Siz de kullandığınız video programında benzer işlemler yaparsınız.

zrJq6O.png

GoyXdN.png

8) Variable Speed : Videoya sağ tıklayıp variable speed tıklıyoruz.Videonun başında ve sonunda ufacık kutucuklar var.Sırayla bu kutuları işaretleyip %7 seçiyoruz.Siz farklı şeyler deneyebilirsiniz.

yLz9B9.png

65yGoE.png

9)Video arkaplana bir resim ekliyoruz.

65yGoE.png

10)Resim süresini video ile eşitliyoruz.

3YpJm5.png

11)FX 'e tıklayıp vignetteyi video üstüne yerleştiriyoruz.

RoORWZ.png

12)Videoya sağ tıklayıp option paneli açıyoruz.Resimdeki işlemleri yapıyoruz.

pBGVdJ.png

knXRqy.png

NrOJzQ.png

a21RV7.png

13)Videoya sağ tıklayıpCustomize paneli açıyoruz.x ve y ayarlarını yapıyoruz.46 oranı 720p'ye uygun 40 ile 46 arası birşey yaparsanız tam ekranda sorun yaşamazsınız.

YrORYA.png

14)Video hızını % 7 yapıyoruz.

8DNoVA.png

15)Videoya sağ tıklayıp mute yazan yerde tik işaretini kaldırıyoruz.

16)Share'ye tıklayıp video çıktı ayarlarını düzenliyoruz.En az 720p yapın daha düşüklerde kalite sorunu yaşanabilir videoda.

D4yqQZ.png

m1JZQY.png

E5yMXv.png

28E4DL.png

17)Videoyu render alıyoruz.

or6lGQ.png

lvbRJB.png

Vv3Roy.png

18)Videoyu üstten ve alttan kırpıyoruz.

vnJ7km.png

1MG01Y.png

rZJvWV.png

7MyZ9P.png

19)Videoyu yüklüyoruz.

Z7ORvk.png

or6lG7.png

L1O0kb.png

7MyZ9a.png

PPOz87.png

qPJn6Q.png

20)Hepsi bu kadar...

EDİT
mNote: Premium bölümlerdeki konuları paylaşmak ban sebebidir....

Hocam bravo size ellerinize sağlık vallahi :) Müthiş paylaşım binlerce liraya satıyorlar bu taktikleri.Kocaman yüreğiniz var.

Teşekkürler Hocam Güsel Anlatım da Piknik Falan Değilde Normal Olarak the big bang theory season 1 episode 1 yassak olmasmı ?

Valla tüm her şeyi kayıt ettim konu silinir falan ne olur ne olmaz elinize emeğinize yüreğinize sağlık diyorum :D

Güzel bir anlatım olmuş elinize sağlık

2 veya 3 gün sonra botlar videomuzu kontrole etme işini bitirince.

adamsın be 2. action walla helal olsun sana çok sağol yt çalışmıyor sadece blog takılıyordum sayende başlicam tekrar inş.

Teşekkürler hocam. Bende aynı konuyu Videonti ile anlatmayı planlıyordum.

beyler yöntemi 4 aydır kullanıyorum ama işin kötü yanı videonuzu izleyen bir spammer direk yöntemi anlaytabiliyor. yani videoyu ileri almaya çalıştığınızda aşağıda wallpaper gözüküyor ve ayrıca kesin sonuç vermiyor. yani her video geçmiyor özellikle fox,warner bros gibi yapımlar için. demek istediğim sağlam içeriklerinizde kullanın bence, yani sıradan içeriklerde kullanırsanız çabuk yayılır.

helal olsun diyorum başka bişey demiyorum elinize sağlık hocam çok faydalı bir konu

beyler yöntemi 4 aydır kullanıyorum ama işin kötü yanı videonuzu izleyen bir spammer direk yöntemi anlaytabiliyor. yani videoyu ileri almaya çalıştığınızda aşağıda wallpaper gözüküyor ve ayrıca kesin sonuç vermiyor. yani her video geçmiyor özellikle fox,warner bros gibi yapımlar için. demek istediğim sağlam içeriklerinizde kullanın bence, yani sıradan içeriklerde kullanırsanız çabuk yayılır.

k.bakmayında hocam yayıldı artık yapacak bişi yok :) (boşuna çırpınmayın)

2 olarak ayarladığınız oranı 10'a 15 çıkararak bu sorunu aşabilirsiniz.ufak bir çerçeve gözü yormaz.

bi video ortalama ne kadar sürüyo render ı ?

yani yaptım ettim diyene kadar kac saat geçiyo en basından ?

Evet hocam videoyu yandan üstten kontrol ediyorlar siz 10/15 e çıkardığınızda vignetteyi sorunsuz geçersiniz.Burda önemli nokta:
1)Bir videoyu asla 2 kere yüklemeyin.
2)2016 2015 son dönem filmlerini illa yükleyecekseniz ufak bir çerçeve ekleyin.
3)2015/2016 tavsiye etmiyorum telif sorunu yaygın olarak karşınıza çıkar.Aynı videoyu aynı şekilde render alırsanız telif-uygunsuz içerik ve topluluk alabilirsiniz.
hocam warner bros falan geçirdinizmi hiç siz ? bende hep yakalanıyordu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri