Full Organik Video Sayfası --Satıyorum--

• Kullanıcı dreamblack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Facebook Sayfa Alış - Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dreamblack

Kayıtlı Üye
Facebook Sayfanızın linki: (pm ve skype ile verilecektir)
Facebook Sayfanızın içeriği: video
Sayfanızın Üye Sayısı: 109.808 (yarına 110 bin olur)
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : ("hergün +1000 üye gelir")
İstenen Ücret: ( 3 bin TL)
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : sayfa aktif video sayfasıdır youtube kanallarınıza web sitelerinize hit yönlendirebilirsiniz ayrıca sayfa full organiktir hiçbir illagal birsey yapılmamıstır.
daha önce bu sayfa katagorisinde 1 sayfa satmıstım 300k begeniye sahip 15bin tlye alan kisi göstermis oldugum yöntem ile kısa sürede verdigi parayı çıkardı hatta söyleyeyim aylık en az 4 bin tl kazanıyordu bu sayfa ilede nasıl para kazanacagını anlatacam arkadasa, ister uygular ister uygulamaz ama kazanç garantisi vermiyorum ben sadece sayfanın suanki durumunda eden fiyatına satıyorum tabi bu is alan kisinin tecrübesine baglıdır ben balık tutmayı gösteririm sadece :)

not: alıcı isterse sayfa editörü alan kisi için ücretsiz enaz 1 buçuk ay editörlük yapıcaktır

Bilenler bilir bu istatistikler 500klık sayfalarda bile zor bulunur :)

PAZARLIK PAYI VARDIR

Son düzenleme:
Güzel Sayfa.

Fiyat Uygun Olsaydı Talip Olurdum :)

Hayırlı Müşteriler

hocam ıyı elıne saglık guzelmıste..
madme bu sayfayla en az 4k kazanılaıblıyor sız neden satıyorsunuz 3000bıne bır ayda cıkartırsınız o parayı???

hocam ıyı elıne saglık guzelmıste..
madme bu sayfayla en az 4k kazanılaıblıyor sız neden satıyorsunuz 3000bıne bır ayda cıkartırsınız o parayı???

Bu Sayfa Değil Diğer 15 Bin Tl ye Satmış Oldugu Sayfa İle 4 Bin Tl Kazanıyormuş Alan Kişi. İyi Okumamışsın Sanırım

Mehmet hocam sayfa harika , dediğin gibi fiyat gayet ucuz hayırlı satışlar :)

Bu Sayfa Değil Diğer 15 Bin Tl ye Satmış Oldugu Sayfa İle 4 Bin Tl Kazanıyormuş Alan Kişi. İyi Okumamışsın Sanırım

hayır dıger sattıgınızı ornek vermısınız bundada aynısı olur demeye getırmısınız sandım.ben yanlıs anlamısım sanırım.. hayırlı satıslar

Pm alabilir miyim? satılmazsa 1 hafta sonra düşünürüm

hayır dıger sattıgınızı ornek vermısınız bundada aynısı olur demeye getırmısınız sandım.ben yanlıs anlamısım sanırım.. hayırlı satıslar

öyle bisey ima etmedim ama neden olmasın hocam aynı katagorideki aynı hızla ilerleyen bir sayfa öncekinden en ufak bir eksigi yoktur zaten suan bu istetisitiklerdeki sayfayı bu forumda ve diger forumlarda bulamazsınız olanlarda emin ol bu sayfayı 7binden assagı satmazlar ben suan kesinlikle ilgilenemeyecegim için satıyorum farklı bir projem var bana ayda 10kda kazandırsa ilgilenemem yani

Pm alabilir miyim? satılmazsa 1 hafta sonra düşünürüm

gönderiyorum hocam ama 1 haftaya kamaz yarına kadar satılmazsa r10da açıcam konuyu orda bu sayfa bu fiyata peynir ekmek gibi gider :)

öyle bisey ima etmedim ama neden olmasın hocam aynı katagorideki aynı hızla ilerleyen bir sayfa öncekinden en ufak bir eksigi yoktur zaten suan bu istetisitiklerdeki sayfayı bu forumda ve diger forumlarda bulamazsınız olanlarda emin ol bu sayfayı 7binden assagı satmazlar ben suan kesinlikle ilgilenemeyecegim için satıyorum farklı bir projem var bana ayda 10kda kazandırsa ilgilenemem yani

gönderiyorum hocam ama 1 haftaya kamaz yarına kadar satılmazsa r10da açıcam konuyu orda bu sayfa bu fiyata peynir ekmek gibi gider :)

sayfa ıyı ona laf yok... bukadar etkılesımlı sayfa ıyı yanıı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri