Full özgün çocuk kanalımın tekrarlanan içerikten PK kapandı !!!

tarsuslive

Kayıtlı Üye
SELAM ARKADAŞLAR
Kanalım:
https://www.youtube.com/channel/UCbXKdfEyn9kCft9vq4m1Hpw

7aadqr.jpg

48392052_543740626141219_6291827892628226048_n.jpg

48398249_345500072699293_4690296409709084672_n.jpg

ocak ayında kesinleşme olmadı bana da tekrarlanan içerik dedi 17 ocakda tekrar başvuru yaptım bakalım
1- youtube panelde gözüken parayı yatırırlar mı?
2- kanal hakkında olumsuz gördüğünüz bir durum var mıdır ?
3- PK açılır mı ?

https://www.youtube.com/watch?v=sKT-nDLnEAo
yorumum tamamen benim fikrim ve karalama amaçlı değildir. Ana sayfadaki bu video çocuklara göre bence korkunç müzik hayvanların hareketleri vs. bunlar çocuklar için bence korkutucu ve itici . Bence kaldır. O açıklamada yazan yazı sanırım videoları birlieştirip birleştirip ekliyorsun aynı içerikleri bu yasak ondan bahsediyorlar. Tekrarlanan videoların ve birleştirilmiş aynı içeriklerin hepsini teke düşür.

Güzel içerik olmayan her hangi bir senaryosu olmayan animasyonlar da kapanıyor , learn colors olacak sanırım tam bende anlamadim benim kanaliminda pk. kapandi abone 100 k idi, güzel icerik ve değişen icerik istiyorlar sürekli ayni video olmaz diyor youtube

SELAM ARKADAŞLAR
Kanalım:

7aadqr.jpg

ocak ayında kesinleşme olmadı bana da tekrarlanan içerik dedi 17 ocakda tekrar başvuru yaptım bakalım
3- PK açılır mı ?

Youtube alicaksin eline kamerayi kendin cekiceksin diyor.bu tar videolar artik para kazanladirmiyor ve para kazanmayi kapatiyor.hepsini silerek kendin icerik olusturmalisin

Hocam iceriklerde sorun yok. Tek sorun youtube bu tarz kanallara onay vermiyor. Para kazanmasi acik kanal al bas videolari o kanala, bu kanaldanda hit cekiceksin. Yt onaylamaz bu kanali. Ben oyle yaptim pk acik kanaldan devam.

SELAM ARKADAŞLAR
Kanalım:

7aadqr.jpg

3- PK açılır mı ?

Partner Agima Alarak Kanalin Para Kazanmasini Tekrar Actira Bilirim ilgilenirsen skype adresini yaz bu konu altina

https://www.youtube.com/watch?v=sKT-nDLnEAo
yorumum tamamen benim fikrim ve karalama amaçlı değildir. Ana sayfadaki bu video çocuklara göre bence korkunç müzik hayvanların hareketleri vs. bunlar çocuklar için bence korkutucu ve itici . Bence kaldır. O açıklamada yazan yazı sanırım videoları birlieştirip birleştirip ekliyorsun aynı içerikleri bu yasak ondan bahsediyorlar. Tekrarlanan videoların ve birleştirilmiş aynı içeriklerin hepsini teke düşür.
aynen hocam tekrarlanan içeriklerim vardı, kaldırdım onları hepsi şuan teke düştü

1 videonuza tikladigimda sag tarafta benzer birsürü kanal ve icerik cikti. Bu videolar tamemen size mi ait? Baskalari videolarinizi yüklese de siz spama düsebilirsiniz. Bu durumda youtube a videolarinizin size ait oldugunu kanitlamaniz gerekir.

1 videonuza tikladigimda sag tarafta benzer birsürü kanal ve icerik cikti. Bu videolar tamemen size mi ait? Baskalari videolarinizi yüklese de siz spama düsebilirsiniz. Bu durumda youtube a videolarinizin size ait oldugunu kanitlamaniz gerekir.

bütün videoları 3D proğramı ile kendim yaptım, tamamen özgündür alternatifini bulamazsınız video içlerinde zaten logolarım mevcut

---------- Spam Engelliyici 16:11 ---------- Önceki Mesaj 14:50 ----------

bu videoları hangi programla yaptınız? oyun mu bunlar?

hayır oyun değil, 3D program ile yapıyorum program ismi ICLONE

arka planı veya karakterleri değiştirerek artık para kazandırmıyor yt, en çok izlenen videoyu bırakarak diğer tekrarlananları silin. kanala baktım futbol sahası ile basketbol sahasında olan video tekrarlanan oluyor, temizliği ona göre yapın. 1 ay sonra tekrar başvuru açılır. benim o şekilde açdıldı

Obje ve karakterler size ait olmadığı için sıkıntı çıkar ilerde flash oyun kanalları gibi yani..

arka planı veya karakterleri değiştirerek artık para kazandırmıyor yt, en çok izlenen videoyu bırakarak diğer tekrarlananları silin. kanala baktım futbol sahası ile basketbol sahasında olan video tekrarlanan oluyor, temizliği ona göre yapın. 1 ay sonra tekrar başvuru açılır. benim o şekilde açdıldı

Çocuk kategorisinde farkılı videolarda kullanılan aynı telifsiz müzikler tekrar kullanılan içerike girer mi ?

Çocuk kategorisinde farkılı videolarda kullanılan aynı telifsiz müzikler tekrar kullanılan içerike girer mi ?

müzik ve ses efektleri ile ilgili bir şey olacağını sanmam. her videoda farklı müzik bulma gibi bir lüksü yok kanal sahiplerinin.

Buna benzer birçok kanalın para kazanma özelliği eşleşen içerik (dublication) nedeniyle kapatılıyor. Youtube Forum’da bu konudaki tartışmaları ve cevapları görebilirsin. Youtube Forum’daki uzmanlar şöyle açıklama yapıyor. “Çocuklara renkleri öğreten videoların sayısı haddinden fazla artınca Youtube bu tip kanallara artık onay vermeyeceğini açıkladı. Kanalınızdaki videolar özgün bile olsa bu şekilde para kazanmaya devam edemezsiniz. Yeni bir şeyler deneyin. Ne kendinizi ne de başkalarını taklit etmeyin. Bundan sonra eşleşen içerik (dublication) PK onay işlemlerinde çok daha önemli bir kriter olacak”

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri