Full Pinterest Eğitimi !

BobMarley

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bobmarley.com
Arkadaşlar pm lerin sonu gelmiyor,herkese cevap vermemi beklemeyin ,zaten foruma çok sık girmiyorum.
Aşağıdaki linkte çok cüzi fiyata full eğitim satılıyor,ama kesinlikle bana ait değildir !
Merak eden alsın incelesin 25 tl bir yemek parası bile değil ve bana daha pm atmayın rica ediyorum..Bol Kazançlar..

https://www.r10.net/ilan-panosu/194...eri-ebook-ve-video-olarak-satista-9733-a.html

hocam o eğitimdeki tema ve rar dosyası ile sizin paylastıgınız arasında cok fark vardı. ben o eğitimdeki rar dosyasını kurdum , sizinde paylasmıs oldugunuz klasör ile karsılastırdım bayagı farklı yinede siz uzmansınız doğrusunu bilirsiniz ama benim gördüğüm bu..

Son düzenleme:
Ben aldım linkteki eğitim setini.
Tavsiye etmiyorum. Çok üstünkörü. Detaylı bir anlatım değil.

Arkadaş gerçekten pinterestten kazansa 25 liraya satmazdı .

Arkadaş gerçekten pinterestten kazansa 25 liraya satmazdı .

birde abi kolay para ayda 5 hane ayda 6 hane , sanki bu kadar basit bir olay gibi gösteriliyor .. aynı mantıkla youtube yada diğer sektörler icin düsünebilirsiniz ama bugun pinterest denen sisteme ben bu heyecanla girip dolandırıldıgım icin , bu forumdan bu ise girmek isteyenler olursa tam arastırmadan bilgi sahibi olmadan girmemelerini öneririm.
80-100 siteye sahip olmak ile 80-100 youtube kanalına sahip olmak aynı mantık değil.

birde abi kolay para ayda 5 hane ayda 6 hane , sanki bu kadar basit bir olay gibi gösteriliyor .. aynı mantıkla youtube yada diğer sektörler icin düsünebilirsiniz ama bugun pinterest denen sisteme ben bu heyecanla girip dolandırıldıgım icin , bu forumdan bu ise girmek isteyenler olursa tam arastırmadan bilgi sahibi olmadan girmemelerini öneririm.
80-100 siteye sahip olmak ile 80-100 youtube kanalına sahip olmak aynı mantık değil.

25 tl 1 domain parası adam salak mı kendine ortak çıkarsın .R10da çok fazla fake adsense ss leri var. O adsenseler öğeyi denetledir Allah bilir yada başka sitelere aittir. Pinteresti beceremeyen satış yapıp ebook satıp yürümeye çalışıyor . Bilen de sessiz sedasız parasını sayıyor.

Paylaştığınız arkadaşı tanıyorum. Şöyle söyleyeyim kazançlarda en ufak bir sahtekarlık yok haberiniz olsun arkadaşlar..

Benim gibi sifirdan mantigi ogrenmek isteyen icin 25 lira para degil. konudaki seti satin aldim. Aklimdaki bir cok soru isaretini gidermis oldum. R10 da konular icerisinde ve yorumlarda aslinda tum bilgiler mevcut ama parca parca. Bu set o okuduğum parca parca bilgilerimi birlestirmemi sağladi. Hersey tamam mi derseniz eksik bilgiler mevcut onlarida bilen arkadaslara pm atarak ogrenmeye calisiyorum.

o sette olsa olsa satılan şey,forumda herkese açık şekilde verilen temel bilgilerin bir araya toplanmış halidir.biride çıkıp pinterest hesabının kurallara uygun şekilde nasıl büyütülecegini,web sitenin pinterestden banlanmaması için gerekenleri,pinterest hesabının kapatılmasının önüne nasıl geçilecegini,hatta adsense hesabının banlanmasını nasıl engelleyebilecegini anlatsın.heryerde anlatılan aynı şeyler;pinterest hesabı nasıl açılır,web siten pintereste nasıl baglanır,sitedeki resimler pintereste nasıl gönderilir....

Son düzenleme:
hocam o eğitimdeki tema ve rar dosyası ile sizin paylastıgınız arasında cok fark vardı. ben o eğitimdeki rar dosyasını kurdum , sizinde paylasmıs oldugunuz klasör ile karsılastırdım bayagı farklı yinede siz uzmansınız doğrusunu bilirsiniz ama benim gördüğüm bu..
Hocam arkadaşın verdiği dosya pin to pin üstüne eğitimde ki site galeri şeklinde
içerik girme aslında daha temiz içerik bir nevi ancak uğraşmak lazım

Fiyatı birşey değil ama böyle eğitimler boş iş. Youtube için eğitimlerede boş iş diyordum hep zamanında. Alıp okuyarak öğrendiğin şeyle tecrübe ede ede öğrendiğin şey bir olmuyor.
Madem girmek istiyorsunuz bu pinterest işine, eğitim setini satın alana kadar gidin domain, host alın pinterest hesabı açın forumdaki kaynakları okuyun deneye yanıla öğrenin. Emin olun daha çok şey öğrenirsiniz. Kimse 25tlye balık burada demez, olta tutmayı öğretebilir ama zaten dünyanın 4/3ü sularla kaplı? balıklar nerde?..

Ki son 1 aydır çok büyük bir yığılma var pinterest'e. çöplüğe dönmek üzere. bunun için önlem illaki alacaklardır. 200 300 domain heba edeceksin belkide ama edindiğin tecrübeyle 301. sitelerden sonraki sitelerden para kazanmaya başlayacaksın.

emek olmadan yemek olmaz, bedel ödemeden de başarılı olamazsınız. bu bedel de 25tl değil maalesef.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri