Full Program İndir ***** paylaşımdan ötürü nasıl kapanmıyor

armageddon.

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar,
malum çoğumuz bu siteyi biliyoruz, ''fullprogramlarindir''

ben hep merak etmişimdir, piyasada hemen hemen kaçtane program varsa, hepsinin ful sürümü bu sitede mevcut, ve atıyorum bir program var
onun sadece ismini yazın google ye ilk sırada programın kendi sitesi iki yada üçüncü sırada bu site çıkıyor, yani bu programların sahipleri illaki bu siteden haberdardırlar, neden şikayet etmiyorlardır acaba

Evet kendi sunucunda barındırmadıgı için dosyaları kapanmıyor birde o sitede indir reklamları felan var bir kere bulaştım o nalet reklama kendi kendine program yüklüyo felan format attımda kurtuldum dikkat edin :)

istediği kadar kaldırmasın google dmca bildirimi ile kaldırmak zorunda indexten düşüyo site ama onu da 301 yöntemi ile hallediyodur

bir ara orada bende editörlük yapıyordum çoğunlukla yabancı sitelerden bir vds yardımı ile dosyaları indirip kendilerine göre düzenliyorlar yasal olaylar onlara sıra gelmiyor sanırım çok site var bu siteden çok çok üstün olan :) he ara sıra mail geliyor programlarla alakalı kaldırıyorlar hemen

Sağlayıcı olarak olayın altından kalkıyorlar ortada kanıt yok :)

valla kapanmasın zaten, 2 saat aramak yerine bu sitenin adıyla aratıyorum. hem "yandex disk" ile kendi yandex hesabına kaydedebiliyorsun programları, 10 numara.

Birde devamlı güncellenen geliştirilen bir programsa yapımcıların işlerine bile gelir.
Korsan indirenler kısıtlı özellikleri ile kullanırlar.
Yada güncelleme gerektiği için program sorunlu olur.
Diğer sitelerin yaptığı bedavadan reklam olur

Bencede kapanmasın bu site sayensınd e bır çok prgramı arama derdınden kurtarıp işlerimi halledebiliyorum.. :d

Birde devamlı güncellenen geliştirilen bir programsa yapımcıların işlerine bile gelir.
Korsan indirenler kısıtlı özellikleri ile kullanırlar.
Yada güncelleme gerektiği için program sorunlu olur.
Diğer sitelerin yaptığı bedavadan reklam olur

Güncelleme çıkınca adam yine paylaşıyor yeni sürümün crackli halini :)

Bu sitenin seosu manyakça, "program adı full" yazdın mı en başta o site çıkıyor. Hele alternatif olarak yandex ve mail ru ekleyince tadından yenmez.

Güncelleme çıkınca adam yine paylaşıyor yeni sürümün crackli halini :)
Benim şu an kullandığım ne programlar var
Özellikle seo programları
2 günde bir yeni güncelleme geliyor...
Çalışması için sende güncellemeye mecbursun...
Hadi sen bunun crack lı yeni sürümlerini yetiştir yetiştirebilirsen...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri