Fullscreen.net'ten mesaj var.

Karadeniz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dün böyle bir mesaj geldi.Partnerlik daveti galiba.Sizce girmelimiyim Fullscreen nasıldır?

Hi ...,

My name is Michael and I'm a Partner Manager at Fullscreen, Inc. -- the largest independent network on YouTube with expertise at increasing revenue and exposure for channel partners across YouTube. I wanted to touch base with you regarding some partnership and co-branding opportunities. Features of our partnership include:

- Monetization of your existing content at the highest level
- Instant access to weekly sponsorship campaigns with $10 to $50 CPMs
- Powerful audience growth tools included in our proprietary Creator Platform technology
- 24/7 support and strategic management from our team of YouTube experts.

We'd love to start working together right away. If you're interested, let me know and I'll send some more information about our partnership program.

I'm open to any questions you have.

Cheers,

Michael Gordon
Partner Manager
[email protected]

Merhaba ... Benim adım Michael ve ben FullScreen Inc Bir İş Ortağı Yöneticisi değilim - YouTube üzerinden kanal ortakları için gelir ve maruz kalma artırılması uzmanlığı ile YouTube'da en büyük bağımsız ağ. Sana ortaklık ve ortak marka olanakları hakkında taban dokunmak istedim. Ortaklığımızın özellikleri şunlardır: - en üst düzeyde mevcut içerik Para Kazanma - 10 $ 50 $ leri ile haftalık sponsorluk kampanyaları anında erişim - tescilli Creator Platform teknolojisi dahil güçlü izleyici büyüme araçları bizim 7/24 destek ve stratejik yönetim - YouTube uzman ekip. Biz hemen birlikte çalışmaya başlamak isteriz. Eğer ilgileniyorsanız, bana bildirin ve ben bizim ortaklık programı hakkında daha fazla bilgi göndereceğiz. Size herhangi bir soru açığım. Cheers, Michael Gordon Ortak Müdürü [email protected]

--------
Demişler size yazıda ve Fullscreen iyi bir Network'tür

Merhaba ... Benim adım Michael ve ben FullScreen Inc Bir İş Ortağı Yöneticisi değilim - YouTube üzerinden kanal ortakları için gelir ve maruz kalma artırılması uzmanlığı ile YouTube'da en büyük bağımsız ağ. Sana ortaklık ve ortak marka olanakları hakkında taban dokunmak istedim. Ortaklığımızın özellikleri şunlardır: - en üst düzeyde mevcut içerik Para Kazanma - 10 $ 50 $ leri ile haftalık sponsorluk kampanyaları anında erişim - tescilli Creator Platform teknolojisi dahil güçlü izleyici büyüme araçları bizim 7/24 destek ve stratejik yönetim - YouTube uzman ekip. Biz hemen birlikte çalışmaya başlamak isteriz. Eğer ilgileniyorsanız, bana bildirin ve ben bizim ortaklık programı hakkında daha fazla bilgi göndereceğiz. Size herhangi bir soru açığım. Cheers, Michael Gordon Ortak Müdürü [email protected]

--------
Demişler size yazıda ve Fullscreen iyi bir Network'tür

Katılayım en iyisi birde parner kanalım olsun.

Spam mesaj. Başvuru yapın diyor. Yapınca da nasılsa seni kabul etmeyecekler. "1 milyon kişiye atsa bu mesajı yüz bini başvursa 10 bin tanesi işe yarar olsa" diye düşünüyorlar.

Büyük networklerin hiçbiri teker teker kanal incelemekle vakit kaybetmez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri