Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam videoları videoyap botuyla yüklesek seslerini silsek 3. taraf gelme ihtimalı düşermi?
Düşer bence.
elle yükleyeyim sesini kısmadan birde sesini kısıp botla atayım sonucu yazarım..
Teşekkürler Bilgiler İçin.
Rica ederim.Mutlaka yaz sonucu.
Hocam etiket açıklama felan çok mantıklı okudum,ama futbolda saçma bence.Şuan bende spam işinde kategori kovalıyorum 10 tane kategori laızm bana.
Teknoloji
Fail
Moda/Makyaj/
Vine
Çizgi Film
Spor(amatör,eskrim,beyzbol vb)
Bunları buldum şimdikik.Altını dolduracağım artık zamanla.10 kategori tamamlandığında ve vizeler bittiğinde başlayacağım.VDS mi kullansam Videoyap mı onda da kararsızım ona da karar vericem artık.
Senin konuna gelelim.Futbol videolarında spam biraz mantıksız neden diyeceksin? Çünkü spam yaparken amaç videolarla uğraşmamak at geç yapmak değil mi? Futbol videolarını maçları golleri yükler yüklemez para kazanma açılacak mı? hiç sanmıyorum.İnceleniyor da bekletecek 1-2 gün sonra ünlem çıkacak.Eğer her videoyla tek tek uğraşıp para kazanmaya açalım dersek.Spamın mantığı kalmaz.
Hocam hemen dene istersen.100 Tane Vine indir yükle otomatik para kazanmaya aç.2 kere f5 yap Videoların %98 i açılacaktır.Ama meşhur topcuların gollerini indir 100 tane.Yükle otomatik para kazanmaya aç videoların %15,%20 sinden fazlası açılırsa ben de başlayacagım bu işe.Çok yanlışsınız hemde çok.
Ashley Young's dirty dive to win a penalty v Real Sociedad HQ 05 11 2013 - YouTube
buyur benim videomdur videoyu kendi kanalına atacak arkadaş varsa atsın sonuçta benim videom değil Benim çektiği kanal değil Sıkıntı yok. Spam yaparak kendi botum ile attım kanalıma. Hemen ışık yandı. Sağolsun Daha da getirisi olacaktır bana.
Daha bunun gibi nice Videolar var.
Dip not: Bu birazda Şans işidir. Ben atarım Reklam Yanar, Sen atarsın yanmaz. yapacak birşey yok ona![]()
Hocam hemen dene istersen.100 Tane Vine indir yükle otomatik para kazanmaya aç.2 kere f5 yap Videoların %98 i açılacaktır.Ama meşhur topcuların gollerini indir 100 tane.Yükle otomatik para kazanmaya aç videoların %15,%20 sinden fazlası açılırsa ben de başlayacagım bu işe.
skype var mı? :=) kanala gelin bakın
Rica ederim.Mutlaka yaz sonucu.
Hocam etiket açıklama felan çok mantıklı okudum,ama futbolda saçma bence.Şuan bende spam işinde kategori kovalıyorum 10 tane kategori laızm bana.
Teknoloji
Fail
Moda/Makyaj/
Vine
Çizgi Film
Spor(amatör,eskrim,beyzbol vb)
Bunları buldum şimdikik.Altını dolduracağım artık zamanla.10 kategori tamamlandığında ve vizeler bittiğinde başlayacağım.VDS mi kullansam Videoyap mı onda da kararsızım ona da karar vericem artık.
Senin konuna gelelim.Futbol videolarında spam biraz mantıksız neden diyeceksin? Çünkü spam yaparken amaç videolarla uğraşmamak at geç yapmak değil mi? Futbol videolarını maçları golleri yükler yüklemez para kazanma açılacak mı? hiç sanmıyorum.İnceleniyor da bekletecek 1-2 gün sonra ünlem çıkacak.Eğer her videoyla tek tek uğraşıp para kazanmaya açalım dersek.Spamın mantığı kalmaz.
arkadaşlar salı günü attığım video patlama yaptı 60k üstü izlenim aldı 25 dolar civarı bıraktı ama bugün baktığımda kanalımın para kazanmaya kapatıldığını gördüm sadece 1 telif hakkı uyarısı vardıneden böyle oldu 2-3 haftalık emek gitti futbol kanalım
---------- Mesaj saat 14:10:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:09:12 civarında gönderildi. ----------
spam futbol videoları vardı kanalda 450 civarı izlenimlerde fena değildi hergün 5-10 eşleşenide düzeldi siliyordum( napmam lazım şimdi adsense hesabımdan bağlantısını kesmelimiyim hemen
arkadaşlar salı günü attığım video patlama yaptı 60k üstü izlenim aldı 25 dolar civarı bıraktı ama bugün baktığımda kanalımın para kazanmaya kapatıldığını gördüm sadece 1 telif hakkı uyarısı vardıneden böyle oldu 2-3 haftalık emek gitti futbol kanalım
---------- Mesaj saat 14:10:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:09:12 civarında gönderildi. ----------
spam futbol videoları vardı kanalda 450 civarı izlenimlerde fena değildi hergün 5-10 eşleşenide düzeldi siliyordum( napmam lazım şimdi adsense hesabımdan bağlantısını kesmelimiyim hemen
izlenim 75 k oldu gelde üzülme
---------- Mesaj saat 18:46:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:46:17 civarında gönderildi. ----------
spamı bıraktım artık![]()
2 günde attığım şampiyonlar ligi videolarına 350K kadar izlenme geldi.Ama hepsi dünya engellemesini gördü.
Bugün de Avrupa Ligi maçları var onlarda yine iyi izlenir.
Direkmi attın hocam videoları ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.