Futbol videoları hakkında birkaç soru?

excuse128

Kayıtlı Üye
Web sitesi
leonpanel.com
Arkadaşlar 2016 yılında youtube videosu çekmeyi bırakmıştım.

2017 Aralık ayına gelince içime bir heves düştü :D Futbol videoları küçüklüğümden beri ilgi alanım olmuştur hala da izlerim. Ben yapsam nasıl olur diye düşünüyorum bu yüzden siz değerli arkadaşlara birkaç sorum olacak?

1-Oyuncu bazlı ilerlemeyi düşünüyorum, ingilizce çalışacağım. fakat aklımda bir sorun var. Yayıncı firma logosu gözükmese, ses felan telifsiz müziklerden oluşsa genede telif riski çok mudur? Yada sahte telif olayı?
2- Maç özetleri, önemli anlardan videolar alacağım,bunun için youtube'taki özetlerden yararlansam sıkıntı olur mu? Eşleşen vb. Eğer sıkıntı olacaksa kaynak öneriniz nedir?
3-Müziğin altından hafiften spikerin güzel gol veya dribling'e verdiği ses tepkisini koysam olumsuz telif vb. olayı olur mu?
4- Telif riski en az olması için maç eski mi olmalı? Örneğin eski değilde bu haftanın maçından alsam sıkıntı olur mu?
5- Hepsi bir arada şöyle bir video yapmayı düşünüyorum tabi oyuncu farklı olacak :D

https://www.youtube.com/watch?v=oAVBO9wJn4A

Sorularım bunlar.
Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Herkese bol kazançlar.

1,5-2 yıl önce benim vardı böyle bi kanalım.kazancı pek yoktu,çok çabuk izlenmeye başlıyordu ama buradaki kadar telif,şikayet vb şeyleri başka bi kategoride görmedim,bıraktım.

edit : bahsettigim telifler,şikayetler rakiplerin attıgı sahte şikayetlerdi bu arada.

1,5-2 yıl önce benim vardı böyle bi kanalım.kazancı pek yoktu,çok çabuk izlenmeye başlıyordu ama buradaki kadar telif,şikayet vb şeyleri başka bi kategoride görmedim,bıraktım.

edit : bahsettigim telifler,şikayetler rakiplerin attıgı sahte şikayetlerdi bu arada.
Hadi ya :( Peki itirazdan felan bir şey çıkmıyor muydu? Karşı tarafın kanıt felan evrağı yok yani.

Ben gecen bir video yaptim dediğiniz gibi bu tarz kanalların videoları indirip farklı parçalara ayırıp farklı bir video yaptim falcaonun en iyi 10 gol u diye 8 tanesi dünya engeli yedi anında .Anlamadığım adamlarla aynı görüntüyü kullanıyorum ben engel yiyorum onlarda sıkıntı yok

Hadi ya :( Peki itirazdan felan bir şey çıkmıyor muydu? Karşı tarafın kanıt felan evrağı yok yani.

benim açılan olmadı geri itirazla.8-10 kanal yaptım o zaman,sanırım 2-3 tanesi hala duruyor ama en sonunda bıktım,video yapmayı bıraktım.o kanallardada ya 1-2 video var ya 3-4 yani 10 video olan yok içinde.sag kalan kanallarda yani :)

benim açılan olmadı geri itirazla.8-10 kanal yaptım o zaman,sanırım 2-3 tanesi hala duruyor ama en sonunda bıktım,video yapmayı bıraktım.o kanallardada ya 1-2 video var ya 3-4 yani 10 video olan yok içinde.sag kalan kanallarda yani :)
İyi o zaman başlamayım boşuna. Bilgilendirme için teşekkürler.:)

İyi o zaman başlamayım boşuna. Bilgilendirme için teşekkürler.:)

Youtube'da ilk kazancımı tıpkı senin gibi skills videoları yaparak kazanmıştım, sürekli diken üstünde oturuyorsun her an telif gelebilir korkusu seni yıpratabilir tıpkı beni yıprattığı gibi. Sürekli eşleşen ve dünya engeli yüzünden kesmek zorunda kalıyorsun ve çok yorucu bir hal alıyor.. Hakkını yememek lazım getirisi bana göre var fakat benim gibi 4 Haneli bir kazancı telif yüzünden alamazsan çok üzüleceğin gerçeği de var..:(

başkasının videosuna eşleşen gelip gelmediğini nasıl anlayabiliriz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri