G.Saray & A.Madrid Maci

adamlar yürüye yürüye yendiler ya lan .. bu kadar kötü futbol oynayan A.Madridi yenemedik.

Hamza hoca ikinci yarıyı zor görür...
Kendisini severim kişiliğine bir lafım yok yalnız, bu kadro bize yeterli diye diye takıma takviye yapılmadı. Yönetime isyan etmesi gerekirdi açıkçası

kura çekilince söylemiştim. çok sevindiler fakat galatasarayın grubu oynadığı futbola göre kolay değil. Bu futbolla astanadan bile puan alamaz galatasaray.

Maç ilk yarı oynandı bitti

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza hoca ikinci yarıyı zor görür...
Kendisini severim kişiliğine bir lafım yok yalnız, bu kadro bize yeterli diye diye takıma takviye yapılmadı. Yönetime isyan etmesi gerekirdi açıkçası

Ben şahsen hiç sevmiyorum hamzayı akhisarına defolsun gitsin takımı göz göre göre bitirmekten başka hiç bişey yapmadı transfer sezonunda kanat yok takımda brumayı gönderdi , önlibero yok meloyu son gün sattılar , burakla umutla olmaz dedik oda biliyo olmuyacağını ama inat etti almadı sağ bek yok dedik sabriyle olmuyo dedik inat etti almadı denayer sırf hata yapsında taraftarın gözünde suçlu gösteriyim diye ligde 1 dk süre vermeden cl de böylesine önemli bi maçta 11 de oynattı hemde yanında saatli bomba semihle başkan ne kadar sinsiyle bu hamza 2x sinsi takımın içten içe bitiriyolar yakında sneijderde kaçar muslerada satılır onların istediği olur anca o zaman giderler.

maçın tek artısı sabrinin yerine doğru adamı bulmamız denayer

Hamzaoglu,Fatih hocanin uydusu zaten.O söylüyor bu yapiyor bence

maçın tek artısı sabrinin yerine doğru adamı bulmamız denayer

Denayer stoper sağ bek oynarmı oynar ama hakanda semihde olmuyo olmuyo milyon kere denesende ikiside bu takımın ana stoperi olamaz anca yedek olurlar sabrinin yerine kevin alındı ama ocakta oynuyacak :D

Carole 90 dk oynadı. :D sinirden başıma ağrılar girdi.
2 gol carole'un kanadından geliyor. sabriyi oyundan alıyor.
orta sahanı güçlü tutman gerekirken maça emre çolak'la başlıyorsun.
benim gördüğümü bu hamza efendi göremiyor mu a... anlamıyorum ya.
yeni aldığın ilk adamı cl de maça çıkarıyorsun ki allah'tan iyiydi mahçup etmedi hocasını denayer.
herzamanki gibi söylenecek çok şey varda gereksiz şeyler, dizilerden kurtuldum birde şu futboldan kurtulsam çok iyi olacakta çok seviyorum mereti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri