Galatasaray - Fenerbahçe Derbi

• Kullanıcı EgE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor
3 - 1 diyorum artık güzel bir futbol ile galibiyet beklemekteyim taraftar desteği ile

Ben hasta Galatasaraylı biri olarak bugün takımdan galibiyet beklemiyorum. İnşallah yanılırım :)

Bu maç berabere bitecek. Sonuç bize yarayacak ;) Bırakın da biraz lider kalak :D

galatasaraylıyım ama bence yenemeyiz, takım berbat halde.

fener 2-0 alır gibime geliyor, umarım haksız çıkarım.

Galatasaray bu maçta kesin gol atacak. Fenerbahçe de bu sene gerçekten kapalı kutu ne yapacağı hiç belli olmuyor. Sow formsuz. Emre sakatlıktan yeni çıktı. Alper çalışmıyor. Raul Meireles maç eksiği var. Diego takıma alışamadı. Emenike sadece 1 antrenmana katıldı. Bekir cezalı. Egemen sakat. Yani anlayacağınız Fenerbahçe nin işi çok zor. Fenerbahçeli olarak takımı yakından takip ediyorum. Sağlam 4 adamı var; Caner - Gökhan - Mehmet Topal ve Kuyt. Eğer Alves, Raul Meireles, Emre, Emenike gibi oyuncular kırmızı kart görmezse maç beraberliğe çok yakın. Tabi Muslera etkiside çok önemli. Eğer formda bir muslerayla karşılaşırsak GS bu maçı alır.
Tahminlerim;
1-0
2-0
1-1
1-2
2-2
bu skorlardan başka skor çıkacağını hiç sanmıyorum.

Bir Beşiktaşlı olarak Gs yensin diyorum Çünki bu sene Fenerin puan kaybetmesini istiyorum Galatasarayı rakip olarak görmüyorum bu sezon oynanılan futbola bakınca :)

Maçı izlemek için ip tv kiralayan falan var mı arkadaşlar. Dışarıda 15 lira vermek istemiyorum.

2 takımda dandik oynuyor maçın skoru 0 0 karambole 2 gol atarlarsa 1 0 yada 2 0 biter her zamanki gibi berbat maç olacak bence.

Maç ilk yarı 2 ikinci yarı 0 olacak sonuçlanacak gibi

maç sonucu 1-1

tahmini gol dakikaları

fenerbahçe 25 -40 arası
Galatasaray 55-80 arası

ayrıca ilk yarı 2 maç sonucu 0 a 100 tl bastım :))

Penaltı olur - Kırmızı kart olur. Gs liyim ama bu sene çok kötüyüz, Fener farklı alır, Suç antrenöre atılır, sabahlara kadar ne olacak bu GS nin hali diye konuşulur.

Emre-Melo

hangisi atılır :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri