Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Emre'ye sari kart verip oyundan atan hakem, Melo'ya sari kart veremiyorsa zaten bu macin sonucu bellidir..
o değilde o neydi öyle bi taraftar topun resminimi çekti yoksa benmi yanlış gördüm![]()
Bende niye böyle
![]()
o değilde o neydi öyle bi taraftar topun resminimi çekti yoksa benmi yanlış gördüm![]()
Kusura bakmayın da hocam Emre maçın başından itibaren Melo'ya oynarsa o hareketi hakeder geç bile kırmızıyı aldı.Bu arada Melo %100 suçsuzdur da demiyorum
ekran büyüte tıkla düzelir
eee kanak derbi topu o![]()
Hocam Emre'nin pozisyonu sari kart, ona bisey diyemez kimse. Fakat sonrasinda Melo'nun yaptigi hareket de bi o kadar sari kartlik..
Ayrica ben bir FB'li olarak GS'nin maci kazanmasini istiyorum. Bu sekilde FB sampiyonlugu garantiler. Bu galibiyetin rehaveti GS'yi 3 hafta geriye goturur zaten.
ekran büyüte tıkla düzelir
eee kanak derbi topu o![]()
Düzelmiyor hocam, aynı görüntü..
Ben de aynı fikirdeyim Melo'nun da sarı kart görmesi lazımdı hatta ikisinin ilk yarım saat içinde de atılması lazımdı.Hakem karta notu düşerken yaptığı için görmemiş tekrar pozisyonunda gördüm.Ama eğer bu hakem bu şekilde yönetmeye devam ederse bu maç kesin kavgaya dönüşecek ortalığı körüklüyor resmen
(Mac linkleri paylasmak yasaktir) böyle yapıştırıyorsun hocam. sonra git tuşu var bas oraya çift erkran çıkarsa eğer büyüt'e bas düzelir.
---------- Mesaj saat 18:04:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:03:47 civarında gönderildi. ----------
bende aynı linkten izliyorum bende normal
(Mac linkleri paylasmak yasaktir)
Aynen oyle. Bu maci ya eline alip duzgun yonetir ya da 60-70 dk. arasi mac durur, kavga izleriz.
Insallah olmaz tabi boyle bisey.
açılmıyor malesef ):
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.