Galatasaray-Fenerbahçe Maç Tahminleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre'ye sari kart verip oyundan atan hakem, Melo'ya sari kart veremiyorsa zaten bu macin sonucu bellidir..

Emre'ye sari kart verip oyundan atan hakem, Melo'ya sari kart veremiyorsa zaten bu macin sonucu bellidir..

Kusura bakmayın da hocam Emre maçın başından itibaren Melo'ya oynarsa o hareketi hakeder geç bile kırmızıyı aldı.Bu arada Melo %100 suçsuzdur da demiyorum

Bende niye böyle
7Ym2e.png

ekran büyüte tıkla düzelir

o değilde o neydi öyle bi taraftar topun resminimi çekti yoksa benmi yanlış gördüm :)

eee kanak derbi topu o :D

o değilde o neydi öyle bi taraftar topun resminimi çekti yoksa benmi yanlış gördüm :)

doğru gördün yumi evet fotoğrafını çekti topun :D

bu arada 2. yarı bozulmaz dimi aynen izleriz inşallah valla ben kapatmıyom reklam bile devam ediyo altta :)

Kusura bakmayın da hocam Emre maçın başından itibaren Melo'ya oynarsa o hareketi hakeder geç bile kırmızıyı aldı.Bu arada Melo %100 suçsuzdur da demiyorum

Hocam Emre'nin pozisyonu sari kart, ona bisey diyemez kimse. Fakat sonrasinda Melo'nun yaptigi hareket de bi o kadar sari kartlik..

Ayrica ben bir FB'li olarak GS'nin maci kazanmasini istiyorum. Bu sekilde FB sampiyonlugu garantiler. Bu galibiyetin rehaveti GS'yi 3 hafta geriye goturur zaten.

Hocam Emre'nin pozisyonu sari kart, ona bisey diyemez kimse. Fakat sonrasinda Melo'nun yaptigi hareket de bi o kadar sari kartlik..

Ayrica ben bir FB'li olarak GS'nin maci kazanmasini istiyorum. Bu sekilde FB sampiyonlugu garantiler. Bu galibiyetin rehaveti GS'yi 3 hafta geriye goturur zaten.

Ben de aynı fikirdeyim Melo'nun da sarı kart görmesi lazımdı hatta ikisinin ilk yarım saat içinde de atılması lazımdı.Hakem karta notu düşerken yaptığı için görmemiş tekrar pozisyonunda gördüm.Ama eğer bu hakem bu şekilde yönetmeye devam ederse bu maç kesin kavgaya dönüşecek ortalığı körüklüyor resmen

(Mac linkleri paylasmak yasaktir) böyle yapıştırıyorsun hocam. sonra git tuşu var bas oraya çift erkran çıkarsa eğer büyüt'e bas düzelir.

---------- Mesaj saat 18:04:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:03:47 civarında gönderildi. ----------

Düzelmiyor hocam, aynı görüntü..

bende aynı linkten izliyorum bende normal

Ben de aynı fikirdeyim Melo'nun da sarı kart görmesi lazımdı hatta ikisinin ilk yarım saat içinde de atılması lazımdı.Hakem karta notu düşerken yaptığı için görmemiş tekrar pozisyonunda gördüm.Ama eğer bu hakem bu şekilde yönetmeye devam ederse bu maç kesin kavgaya dönüşecek ortalığı körüklüyor resmen

Aynen oyle. Bu maci ya eline alip duzgun yonetir ya da 60-70 dk. arasi mac durur, kavga izleriz.

Insallah olmaz tabi boyle bisey.

(Mac linkleri paylasmak yasaktir) böyle yapıştırıyorsun hocam. sonra git tuşu var bas oraya çift erkran çıkarsa eğer büyüt'e bas düzelir.

---------- Mesaj saat 18:04:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:03:47 civarında gönderildi. ----------

bende aynı linkten izliyorum bende normal

arkadaşlar bu sopcast linklerini bulabileceğim yer var mı nereden bulıuyonuz yani başka maçlarda lazım oluyor pm atarmısın

Aynen oyle. Bu maci ya eline alip duzgun yonetir ya da 60-70 dk. arasi mac durur, kavga izleriz.

Insallah olmaz tabi boyle bisey.

Bence de hocam inşallah olmaz ama görünen köyde o yönde bari hocalar uyarı falan yapsa da biraz düzeltseler ortamı.22 kişinin 20'si saatli bomba gibi dolaşıyor sahada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri