Hocam sen niye aklını fenerle bozmuşsun senin için bir tuttuğun takım birde düşman takım fener var![]()
düşman değilim haksızlığa gelemiyorum hocam :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam sen niye aklını fenerle bozmuşsun senin için bir tuttuğun takım birde düşman takım fener var![]()
MersinSpor'a Başarilar ..
Mersine bak:d
galatasaray şok galatasaray iptal galatasaray iflas :d![]()
Üzülmeye devam edin hocammaç mersinin hakkı yenilirsi çok üzülürüm
Tebrik ederim3-2 alır gs yine bir oyunlar döner
aga son pozisyonda burak itmedi hakem itti diye faul verdi yoksa elle oynama var
karşdeim burağın eli diğer elemanın sırtına koyuyor dengesini bozuyor hadi o faul değil diyelim....ama devamındaki pozisyon elle oynama değil top ele çarpıuor...adam dengesi bozuluyor ileriye doğru düşüyor o sırada eller sabit kalamaz ya ellerde açılıyor yani....bu doğal bişey.....biri seni aktırsa öne doğru düşeck olsan ellerin hazır ol vaziyetinde sabit kalablir mi ???
hocam bu yorumun aynısını dünkü fener'in aldığı penaltıdada yazdınızmı merakdan![]()
hocam bu yorumun aynısını dünkü fener'in aldığı penaltıdada yazdınızmı merakdan![]()
[MENTION=15634]engineerysn[/MENTION] tartışma ortamı yaratıp karşılıklı kavga edip post kasmaktı niyetim ama kimse beni alıntılamadı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.